Jump to content
IGNORED

Doping u tenisu


Time Crisis

Recommended Posts

  • Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Jean-Luc Picard

    10

  • freakns

    6

  • Arkadija

    6

  • dùda

    6

Nestvarno, neko mu je rekao da je moguće da ne daš krv ako se ne osjećaš dobro..ili je totalni idiot ili je prevarant, ne znam šta da mislim.Slučaj vidim i kao opomenu za neke krupnije ribe.Ovim smo završili i priču za dejvis kup ove godine, šteta.

Link to comment

Prilično glup izgovor, onda bi svako mogao da kaže da se ne oseća dobro... ne znam, bar da je imao neki rezultat, ove godine igra nikad gore i još ovo

Link to comment

Hm, ja bih rekao da je negdje od tog trenutka zaigrao bolje, čak je i pričao kako je oduševljen saradnjom sa Riderom, djelovao je pun optimizma. S druge strane, Dolgopolov, koga je Rider trenirao do ove godine, totalno se raspao.

Link to comment

Sad u sportskim vestima na HRTu rekose da je Troicki dao urin kad mu je nalozeno, a posto je bio bolestan, krv dao sledeceg dana i da su rezultati oba uzorka bili negativni, ali da je kaznjen zbog nepostovanja pravila.

Link to comment
Sad u sportskim vestima na HRTu rekose da je Troicki dao urin kad mu je nalozeno, a posto je bio bolestan, krv dao sledeceg dana i da su rezultati oba uzorka bili negativni, ali da je kaznjen zbog nepostovanja pravila.
Da Troicki ima` 19 godina pa da njegova verzija ima nekog smisla, ali covek je profesionalni teniser vec godinama, bio je u prvih 20, sigurno zna [ako ne on, onda njegov trener] da postoje supstance kod kojih je period od 24 casa izmedju testiranja itekako znacajan kada je u pitanju njihova detekcija. Njegov razlog je "osecao sam se lose, rekao sam im da mislim da cu se osecati losije ako mi izvade krv, DCO je rekla da je ok [DCO inace tvrdi da nije rekla da ce to biti prihvaceno kao validan razlog]".
Link to comment

Treba da bude kažnjen to je van svake diskusije, ali gorak je ukus u ustima, jer je recimo Vikmajerova tri puta bežala sa bilo kakvog testiranja i na kraju kažnjena sa godinu dana a Riri je bio bez ikakve sumnje na kokainu pa je dobio nekih šest meseci. Kad se to uzme u obzir jasno je da je ovih 18 meseci na nivou streljanja za primer, tj. da javnost stekne utisak da se nešto radi po tom pitanju. Neko iz Francuske ili Belgije se jeftino provuče, dok će tamo neki Kanjas ili Troicki da najebu.... Lično mislim da svesno nije dao krv jer je znao da će biti pozitivan ali to ne mora nužno da promeni ništa u gornjim razmišljanjima.

Link to comment

^^Slažem se, ne može na sred testa odbiti da dâ i reći da mu se ne daje i da ne voli igle, ako je stvarno čist onda je to nepojmljivo glupo :(

Link to comment

Naleteh sad na pravno tumačenje ove zavrzlame, po kojem je Viktor apsolutno čist. Naime, prema tom tumačenju, predstavnici ITF su napravili grešku što su uzeli uzorak krvi sutradan. Pravno gledano, nisu smeli to da urade, ako su mislili da jure Viktora na osnovu nedavanja uzorka krvi. Samim činom uzimanja uzorka sutradan priznaju da je to OK i nakon toga su moguće samo dve stvari, Ili je uzorak negativan i Viktor čist ili je uzorak pozitivan i viktora jure po tom osnovu.Druga bi stvar bila da su odbili da uzmu uzorak sutradan, tada bi mogli da terete Viktora po osnovu po kom ga terete.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...