Jump to content

Mustafa Kemal'in askerleri

Featured Replies

The attempted coup shows the Gulen structure is an armed terrorist organization, Erdogan says.

Edited by Roger Sanchez

• Replies 4.7k
  • Views 561.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Srpski spasilački tim izvukao 17-godišnju devojku iz ruševina.

• Na TV išao direktan prenos iz Dijarbakira gde su spasioci radili na ruševini u jednom stambenom bloku, udario ovaj drugi zemljotres i susedna zgrada se obrušila na njih.  

• Шта још рећи? Ово је најтужнија изборна кампања коју сам овде видео, из више разлога. Прво, пре три месеца смо изгубили стотинак хиљада суграђана и један милионски град нам је обрисан са мапе. Узгред,

Posted Images

ovo su teroristi, obracunacemo se sa njima kao i sa ostalima (aludirajuci na pkk i isis)

R Tayyip Erdogan: F-16s they threatened my plane in the air.

AA objavila ime vođe pučista.

Nije baš Keyser Söze, ali blizu

:misko:

...

Edited by Skyhighatrist

Proradio CNN Türk:

0xzYPhV.jpg

Jeste, ražalovani pukovnik i po struci pravnik diže dve avio baze i bombarduje Ankaru. Hoće to.

Evo sad će da podignu lojalne džetove da izobaraju ove što su u vazduhu.

PM Yıldırım live on tv: This is the 2nd war of independence. These soldiers acted worse than terrorists. I call on all not to leave streets

PM Yıldırım: More than 120 people are arrested over the coup attempt

https://twitter.com/selingirit

1cfa1f0fda76fb061c9d258dc2821c3d.jpg

Kemal paša, onomad u Daily Morning Herald-u... #nako

Sent from my GT-I9305 using Tapatalk

Tiho jutro u Istanbulu...

Elem, žandarmerija je poražena u Ankari, nešto ih je izginulo a ostali su se predali. Poslednje uporište pučista je generalštab i još uvek imaju avione u vazduhu.

Hapsi se po garnizonima i komandama samo tako.

Meni i dalje ostaje nejasno kako neko ili neki, koji su obrazovani i obuceni vojnici, iskusni, vise godina u sluzbi..mogu da ne racunaju na faktor volje naroda pri pokusaju svrgavanja ovog magarca sa vlasti.

Dakle, imali su ga ne na konopcima nego na kolenima i opet nista.

Jebi ga, ja sam od onih koji pred svaki posao sesnaest puta u glavi rotiraju da li je sve pripremljeno i gde moze Marfi da me saceka. Malo sam razocaran u turske oficire.

Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk