fonTelefon Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 Sta sve zene nece primeniti osim oblina i dopadljivog karaktera bar u pocetku da namame muskarce. Ovo je nauk za one kojima jos nije kasno.Vestacki podizanje grudi i promena pozicije tela Visoke potpetice dovode čitavo telo u neprirodan položaj gde je zadnjica istaknuta ka gore kao u davnoj eri kad smo jos stidljivo silazili sa drveca i otiskivali se u neizvesnost savane i u moru trava nam je bljestala istaknuta vulva.MirisiPrikrivaju razne prirodne izlucevine koje same nemaju mozda cak ni u plodne dane ispod jasmina, citrusa etc da se ne bi dosetili.Zene neprirodno izbeljuju zube kako bi istakle osmehOsmeh je najefikasniji način da privučete pažnju muzjaka u coporu koji im se dopada. Pogledace vas, osmehnuti se zubima koje ne mozete ne primetiti i pomislicete zbog tog signala da je ona prava da je odvojite a zapravo ste vi vec odvojeni.Povecavaju sjajnost i bujnost kose svim mogucim preparatimaDobra kosa je znak mladosti i plodnosti i ubacuju vam podsvesno želju da sa njom podelite genetski materijal a zapravo joj treba neko da je izvede to vece. Slicno je i savestackim promenama boje tena.Zene racunaju na gorilu u vama i uvek im uspeva. Link to comment
gagorder Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 telefone, je l' istina da je datum koji si stavio u profilu kao dan kada si se rodio, zapravo dan kada si upoznao svoju zenu? Link to comment
betty Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 ili je to datum kad mu je prvi put u moru trava zabljestala istaknuta vulva. Link to comment
fonTelefon Posted May 7, 2013 Author Share Posted May 7, 2013 telefone, je l' istina da je datum koji si stavio u profilu kao dan kada si se rodio, zapravo dan kada si upoznao svoju zenu?cekaj da proverim. Link to comment
fonTelefon Posted May 7, 2013 Author Share Posted May 7, 2013 cekaj da proverim.nije ni datum ni godina. Link to comment
gagorder Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 nije ni datum ni godina.tetka, lek ... Link to comment
fonTelefon Posted May 7, 2013 Author Share Posted May 7, 2013 ili je to datum kad mu je prvi put u moru trava zabljestala istaknuta vulva.Ovo je sve iz zenskog casopisa. Link to comment
gagorder Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 Ovo je sve iz zenskog casopisa.džaba ti sad. Link to comment
fonTelefon Posted May 7, 2013 Author Share Posted May 7, 2013 džaba ti sad. sta mi dzaba alone bih se ja time hvalila, fone.kakva je ovo gender iskljucivost? Link to comment
gagorder Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 sta mi dzaba alokako si proverio?i zašto si stavio u profil da imaš 25 godina? Link to comment
Leia Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 Svi osim Leije, ta nume da se sali.uopste mi nije jasno u cemu je tvoj problem. u stvari tebi samo smeta kad se s tobom neko ne slaze i na ovakav nacin pokusavas da diskreditujes sagovornika.cuj, nume da se sali. kao da je smesno sipati stereotipe o zenskoj iracionalnosti kada god ostanes bez argumenata :P Link to comment
Recommended Posts