Jump to content
IGNORED

Kako privući muškarca


Recommended Posts

Sta sve zene nece primeniti osim oblina i dopadljivog karaktera bar u pocetku da namame muskarce. Ovo je nauk za one kojima jos nije kasno.Vestacki podizanje grudi i promena pozicije tela Visoke potpetice dovode čitavo telo u neprirodan položaj gde je zadnjica istaknuta ka gore kao u davnoj eri kad smo jos stidljivo silazili sa drveca i otiskivali se u neizvesnost savane i u moru trava nam je bljestala istaknuta vulva.MirisiPrikrivaju razne prirodne izlucevine koje same nemaju mozda cak ni u plodne dane ispod jasmina, citrusa etc da se ne bi dosetili.Zene neprirodno izbeljuju zube kako bi istakle osmehOsmeh je najefikasniji način da privučete pažnju muzjaka u coporu koji im se dopada. Pogledace vas, osmehnuti se zubima koje ne mozete ne primetiti i pomislicete zbog tog signala da je ona prava da je odvojite a zapravo ste vi vec odvojeni.Povecavaju sjajnost i bujnost kose svim mogucim preparatimaDobra kosa je znak mladosti i plodnosti i ubacuju vam podsvesno želju da sa njom podelite genetski materijal a zapravo joj treba neko da je izvede to vece. Slicno je i savestackim promenama boje tena.Zene racunaju na gorilu u vama i uvek im uspeva.

Link to comment
 • Replies 109
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

 • fonTelefon

  10

 • Lancia

  9

 • gagorder

  8

 • Leia

  7

telefone, je l' istina da je datum koji si stavio u profilu kao dan kada si se rodio, zapravo dan kada si upoznao svoju zenu?

Link to comment
telefone, je l' istina da je datum koji si stavio u profilu kao dan kada si se rodio, zapravo dan kada si upoznao svoju zenu?
cekaj da proverim.
Link to comment
ili je to datum kad mu je prvi put u moru trava zabljestala istaknuta vulva.
Ovo je sve iz zenskog casopisa.
Link to comment
Svi osim Leije, ta nume da se sali.
uopste mi nije jasno u cemu je tvoj problem. u stvari tebi samo smeta kad se s tobom neko ne slaze i na ovakav nacin pokusavas da diskreditujes sagovornika.cuj, nume da se sali. kao da je smesno sipati stereotipe o zenskoj iracionalnosti kada god ostanes bez argumenata :P
Link to comment
×
×
 • Create New...