Jump to content
IGNORED

Najbolji Yu filmovi


beatakeshi

Recommended Posts

  • Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Ravanelli

    9

  • fikret selimbašić

    8

  • keitel

    4

  • beatakeshi

    3

tri i predstava hamleta u selu mrduša donja. verovatno nisu najbolji, ali tu me je najviše puklo oduševljenjetri je stvarno genijalan. priča nevino optuženog i nemoć gledaoca, pa beg kroz močvaru, preteći zvuk aviona sa domaćom north by north-west scenom i na kraju batin pogled dok idu svatovi.od raspada pa do danas - tilva roš Edited by Ravanelli
Link to comment

Od 91 na ovamo - Underground, Crna mačka beli mačor, Lepa sela lepo gore - mada sva tri ova filma dolaze kao posledica Yu kinematografije, i čak više njoj pripadaju. Od čisto post jugoslovenskih - Tilva roš, pre svega.Pre '91 - to je već mnogo teže.Meni lično - Rondo, Tajvanska kanasta, WR Misterije organizma, Kad budem mrtav i beo, Lisice, Tri, Sećaš li se Doli Bel, Ko to tamo peva - to su, ovako, najomiljeniji filmovi, kojih se odmah setim.

Link to comment
Crna mačka beli mačor, Lepa sela lepo gore
da, lepa sela su i posvećena yu kinematografijimada, crna mačka mi je totalno van svega. vrhunac emirovog šminkanja i maštovitosti koja tek nekoliko puta ode gde ne treba.
Link to comment

jel vam se svidela Klopka? ja sad pokusavam da se setim o cemu se radi u filmu, pa mi ne ide, a cini mi se da mi se dopao.ja bih na listu Kobnog dodao jos Balkanskog spijuna i Maratonce i to bi bilo to.

Link to comment
nikad cuo. sta ovo bese?
Fövenyóra, reditelj Szabolcs Tolnai. film inspirisan životom i delima Danila Kiša. odličan, otišao sa starim hard diskom :( sad ću ga potražiti da ga ponovo kupim.meni se dopala Klopka. moderna priča o čoveku koji se našao u bezizlaznoj situaciji i njegovoj okolini.
Link to comment

Život je lep, Tako se kalio čelik i ostali Žilnikovi (većina su TV filmovi ili dokumentarci, pa je bzv da ih ovde nabrajam), pa 100 mesta nema ništa, onda: Već viđeno, Jagode u grlu, Kad budem mrtav i beo, Sećaš li se Doli Bel, Otac na službenom putu, Čuvar plaže u zimskom periodu, Balkanski špijun, Ko to tamo peva (poslednja dva su previše rabljeni od šabana, ali su ipak sjajni filmovi), U raljama života.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...