Jump to content
IGNORED

Silver Linings Playbook (2012)


3opge

Recommended Posts

najromanticniji i najvedriji film koji je moguce snimiti bez dodira sa kichom i spustanja kriterijuma drame. Bradley Cooper simpatican ali ne i useceren uz novu holivudsku Veneru, Jennifer Lawrence.prvo nisam zeleo da se film zavrsi a posle mi doslo da ostanem i za sledecu projekciju.David O. Russel posle ovog filma postaje moj omiljeni reziser.

Edited by 3opge
Link to comment
  • Replies 416
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 3opge

    62

  • Turnbull

    41

  • Lancia

    20

  • Molder

    19

Top Posters In This Topic

veoma je veselo uradjena scena natezanja oko opklade u kojoj uz De Nira koji pokazuje svoj cuveni facijalni grc briljira Jennifer Lawrence. ljubitelji americkog fudbala ce tu uzivati u odlicno izreziranom kalamburu. prvi put da mi je bilo zao sto ne poznajem fudbal.edit"ne poznajem" je ovde eufemizam, bolje receno ne mogu da ga smislim.teacher ce uzivati.

Edited by 3opge
Link to comment
  • 3 weeks later...
wtf?film ima skoro savrsenu dinamiku.

kraj se pretvorio u klasičnu romantičnu komediju. malo mi je zasmetalo kako je sve postalo predvidivo od opklade. al dobro, film i jeste tog žanra :D

dobre role glavnih junaka posebno Jennifer

Edited by maheem
Link to comment
Hej, u kom si, khm, video klubu naš'o taj film? Adresa istog može na pp. Hvala!
Meh, kad sam ja napisao da je stigao u klubove, obrisali mi post <_<Dobar je Linings, Dzenifer ko secer
Link to comment

kraj se pretvorio u klasičnu romantičnu komediju. malo mi je zasmetalo kako je sve postalo predvidivo od opklade. al dobro, film i jeste tog žanra :D

dobre role glavnih junaka posebno Jennifer

zapravo bi se pretvorio u romanticnu komediju da nema russela. pogledaj kako snima scenu plesa + u klasicnoj romanticnoj komediji bi imali scooby doo momenat u kome bi pat (koga bi glumio adam sandler) rekao sve niki (koju bi glumila jessica alba) i zakucao vezu poklicom 'ali nasao sam bolju zenu'. kod russela toga nema. samo pet njoj nesto sapuce u uvo a sta mi nikada necemo saznati. bas kao sto je ono sto bi cinilo takav razgovor razlicito za svaki par. cini se da russel misli da su svi parovi nesrecni na svoj nacin.plus sta imas protiv romanticnih komedija. posle sam pogledao tri kralja posto to moja bolja polovina do sada nije gledala.
Link to comment

ups nisam ni video da ovaj film ima svoju temu.nemam ništa protiv dobrih romantičnih komedija što ovaj film i jeste. malo sam preterao kada sam rekao da se urušio, zapravo mi je bio čudan zaokret u filmu sa tom scenom u kojoj se pravila opklada. malo mi je bilo wtf?! (wtf momenat jelte i nije loš) i ta scena je odlična ali mi je denirova ponuda opklade bila šizoidna (što eto sada kada pišem ovo mi deluje super). scena plesa je odlična - odlični switchevi u muzici i koreografiji. taj ples je jasno predstavio njihove ličnosti :)poslednjih pola sata mi je bila neka gužva na gajbi pa mi je verovatno nešto i promaklo. definitivno ću ga pogledati ponovo.

Link to comment
Najbolji Bobi De Niro jos od... Jackie Brown, jebote! Film skroz jebacki, totalno odsustvo patetike u 1 romcomu - dajte im sve Oscare!
amen to that, ko ne voli O Russela, ne voli film.
Link to comment

Film jeste rom com ako bi gledali strogo zanrovski, ali mu taj bittersweet momenat ne dozvoljava da sklizne u patetiku. Odlican stvarno. Bredli Kuper iznenadjujuce dobar, svidja mi se sto ceo film prati dinamiku njegovog poremecaja - u jednom trenutku se kidas od smeha, u drugom ti vec totalni bedak, ups and downs :) De Niro je maestralan, keva isto, a Dzeni se nametnula kao jedna od boljih mladih glumica u holivudskom cirkusu trenutno.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...