arheolog1981 Posted September 12 Share Posted September 12 10 minutes ago, Gutterball said: Jokić krkanluk ne propušta 1 6 Quote Link to comment
Zli Gli Posted September 12 Share Posted September 12 Ajde sto on ne propusta ali jel bas morao duo Lukas i Ceca, pakao jebeni Quote Link to comment
levi Posted September 12 Share Posted September 12 Vlado Georgiev kao Noletov brat ravnozemljaš ok, ali neće mu vada dati da peva, smoriće slavlje 1 Quote Link to comment
DR. KUMALO Posted September 12 Share Posted September 12 35 minutes ago, Frank Pembleton said: Jel bio neko ispred balkona? Jel bio Cuko? ...shiiit has hit the fan... cuko, prljavi inspektor blaža i ostale ikone SRJ nostalgije su poodavno ustupile mesto vedetama kosmetskog ciklusa oličenim u bg sindikatu i danici crnogorčević 3 Quote Link to comment
Popular Post Fins fleet Posted September 12 Popular Post Share Posted September 12 Pustite decu da se vesele uz koju god muziku hoce, sta ste digli nos jebote. 10 Quote Link to comment
Fins fleet Posted September 12 Share Posted September 12 A Jokic je u toku prvenstva vezbao taj krkanluk i boemisanje pa da barem tu doprinese. Quote Link to comment
salerokada Posted September 12 Share Posted September 12 Jel bio neko u toj Nacionalnoj klasi? Ja bio jednom ispred, čekao neke ljude. Sunce ti kakva ekipa, skupi automobili, silikoni, krimosi. Pobegao što sam brže mogao. Quote Link to comment
Popular Post MiddleClass Posted September 12 Popular Post Share Posted September 12 (edited) A ne no ce Ramonse da slusaju u Djura baru Edited September 12 by MiddleClass 2 8 Quote Link to comment
Popular Post Venom Posted September 12 Popular Post Share Posted September 12 3 17 Quote Link to comment
Jimmy Kowalski Posted September 12 Share Posted September 12 14 minutes ago, salerokada said: Jel bio neko u toj Nacionalnoj klasi? Ja bio jednom ispred, čekao neke ljude. Sunce ti kakva ekipa, skupi automobili, silikoni, krimosi. Pobegao što sam brže mogao. Ja imam svoj separe tamo. Sta znam, meni je do jaja.. 1 Quote Link to comment
salerokada Posted September 12 Share Posted September 12 Od kojih si tamo, silikoni ili krimosi? Mali mi je uzorak, ali tada kada sam bio baš baš mi se nije dopalo društvo koje se okupljalo. Quote Link to comment
copkillah Posted September 12 Share Posted September 12 34 minutes ago, Fins fleet said: Pustite decu da se vesele uz koju god muziku hoce, sta ste digli nos jebote. najbukvalnije moguće to 2 Quote Link to comment
Jimmy Kowalski Posted September 12 Share Posted September 12 17 minutes ago, salerokada said: Od kojih si tamo, silikoni ili krimosi? Mali mi je uzorak, ali tada kada sam bio baš baš mi se nije dopalo društvo koje se okupljalo. Nema na meni nista silikonsko. Sve prirodno.. Quote Link to comment
ducca Posted September 12 Share Posted September 12 Realno trebali su u neki ruski bistro na Dorćolu da odu da ugode PPP-ju 1 Quote Link to comment
Recommended Posts