Jump to content
Sign in to follow this  
Mil@n

Submarine Movies

Recommended Posts

Mil@n

Dugo se već spremam na maraton sa ovakvom dragom mi tematikom, pa reko', da vidim šta ne bih smeo da propustim, a da nisam gledao. Na hdd-u su lock n load sledeći naslovi:Crimson Tide (obožavam film, Denzel objasnio, a tek Hekman...)Lov na crveni oktobarDas Boot U 571K19 - WidowmakerGledao i delimično related Ambis, Life Aquatic i još štošta, više sam mislio na neku ratnu tematiku, ww2, hladni rat i sl.Ima na wiki cool lista:http://en.wikipedia.org/wiki/Submarine_filmsAli ima dosta filmova, pa je poenta topika da se najbolje probere i da se ne traći vreme na koješta, jel. Shoot...

Share this post


Link to post
zez

jedini koji sam pogledao osim ovih koje si naveo. plus, frlo dobar.http://www.youtube.com/watch?v=YOGu9EP7ZUI

Share this post


Link to post
bigvlada

Ja bih U 571 izbacio sa spiska. Ona može da ide na spisak sa Allo Allo, La Grande Vadrouille i La Traversée de Paris.

Share this post


Link to post
colonelo

Od starijih podmorničkih WWII filmova osim pomenutog Run Silent, Run Deep (Clark Gable kao kapetan podmornice i Burt Lancaster kao prvi oficir) treba pomenuti i- The Eney Below (Robert Mitchum kao kapetan američkog razarača i Curt Jurgens kao kapetan njemačke podmornice vode pravu vitešku borbu)- Morituri (ovde je radnja smještena na njemačku podmornicu, što je meni uvijek zanimljivije, Marlon Brando je saveznički špijun ubačen kao SS oficir za moral, a Yul Brynner je kapetan podmornice koji ne voli naciste, pa ni Branda).Nisam gledao, ali mogla bi biti zanimljiva i komedija Blake Edwardsa Operation Petticoat (Cary Grant i Tony Curtis).

Share this post


Link to post
bigvlada
- The Eney Below (Robert Mitchum kao kapetan američkog razarača i Curt Jurgens kao kapetan njemačke podmornice vode pravu vitešku borbu)
1.jpg

Share this post


Link to post
Mil@n

Enemy Below in downloading Queueue.Počeo sa Crimson Tide. Kakva filmčina... Isto zanimljiv i gledljiv kao i prvog puta. Fenomenalna glumačka ekipa sa sve gay verzijom Viga Mortensena, Gandolfinijem i sl, a oko vodećeg dvojca da ne trošim reči...

Edited by Glas RazumaN

Share this post


Link to post
Mil@n

Iskopao i ovo, serija doduše:http://www.imdb.com/title/tt2172103/Last Resort

Share this post


Link to post
fonTelefon

Below je moderan horor na podmornici.

Share this post


Link to post
Mil@n
Below je moderan horor na podmornici.
Gledao, solidan. Inače, dobrih par predloga, ovo sa Asenteom mi se čini zanimljivim.

Share this post


Link to post
Mil@n

Nastavio ciklus, zezao me Hunt For Red October, skinuo bio verziju od 12gb, pa nije hteo da ga pusti preko streama sa harda blu ray player, no sada sam rešio taj problem forever, glupi DTS audio codec pravio problem. Bolji je Crimson Tide i to osetno ali ok mi je i ovaj, malo manje nego pre doduše, neke falinke su postale očiglednije vremeno a ima malo pro American crap-a više nego što mogu da istolerišem, počevši od samog plota. Koneri je faca, ko i uvek, diže kvalitet filma za barem 25%. Zaboravih da je film čedo Toma Klensija, gotivim njegove radove. Našam sam sapatnika da preguramo zajedno 3.30h Das Bot directors editiona pa će projekcija možda već sjutra.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...