Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

Posted

kesten

• Replies 21k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

Palacinke sa orasima bas kao kod Manjeza.

Nisam siguran kako je na dalmoški, ali blitva je indeed vrhstra :kralj:sinatra (my way): ulje, beli lukac dok ne pusti malo smeka, potom krompira ukockanog, so, + veće žile blitve, vode preko. posle iseckani listici blitve i na kraju par kapi mulja. Kao prilog ribi neprevaziđeno.

novi omiljeni sendvic: crni hleb star desetak dana skroz tanko isecen, bri, suseni paradajzici s bosiljkom, maslinovo ulje, sveze mleven biber :wub:

Reveal hidden contents

Probaj ovohttp://www.youtube.com/watch?v=n5EEirEdSSU

probacu. treba mi samo neka zamena za ove krekere, ne jedem ja to, mada shvatam cemu sluze.

Edited by cmrlj

Ja sam pravio sa crnim hlebom umesto krekera.

170220.jpg
  • Author

bundeva, pečena u rerni

nista, vec sesti dan :=)

• Author

spanać, faširane i zelena salata

On 4. 11. 2012. at 0:56, gazza1 said:
nista, vec sesti dan :=)
moraš jesti,makar i na silu

po nezvanovinoj preporuci kupila sam premia kesten pire. bas je dobar, a i cijena mu je dobra. ovo je za topik now weight gaining posto ne mogu da se zaustavim.

sarmice od vinove loze

On 5. 11. 2012. at 11:23, Amelija said:
sarmice od vinove loze
aj se dzoramo, ja tebi punjene paprike, ti meni sarmice.