Delija67 Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 Ubio nam Uca staari vocap u 5 iljada i nekoj strani. Evo novog i starijeg. Quote Link to post
morgana Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 ovaj beluga kit zvuci ko elektricne gusle Quote Link to post
morgana Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 pa da. bijelo meso, najzdravije. Quote Link to post
Miralem Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 (edited) i od zeceva jede samo bele**ovo samo da se neduhovitoscu zapljunem na prvu stranu neue vocapa. Edited November 1, 2012 by Miralem Quote Link to post
Miralem Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 (edited) zeke sigurno ti je zao samo belih, a crni za tebe i nisu zecevi!btw, ja sam imo crnog zeca. cak sam mu i pesmu napisao, inspirisanu trazenjem istog ispo kauca, fotelja i ostalih budzaka. ide ne melodiju malog mrava:crni zec, crni zecu mraku je nestomoram da ga farbamnestaje mi cestoa evo ga i staaaari vocap dole. da li sam sve ovo dzabe piso? Edited November 1, 2012 by Miralem Quote Link to post
morgana Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 (edited) poslije se umjesto tog zeca ispod kauca materijalizovao pacov, tako da mozes da racunas da je zec karmicki namiren. pacovi su jako pametne zivotinje.osim ako nisi uslikao plasticnog pacova <_< Edited November 1, 2012 by morgana Quote Link to post
Miralem Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 dzaba im sva ta pamet kad nis ne valjaju u smislu nutricionizma <_< Quote Link to post
Hamlet Strašni Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 Умро је део мене са старим пинованим читчет топицима који су отишли у прашину архиве и заборава.Одох по мачету па ћу у један убилачки френзи по улицама. Вадићу се на неурачунљивост и 7 амандман Quote Link to post
jms_uk Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 Samo da se upisem na prvu stranu . Quote Link to post
Recommended Posts