Čutura Posted October 7, 2012 Share Posted October 7, 2012 jao boze, pa ovo je svinjce ispod banacanina! meni na prvi pogled izgledalo kao neki poklopac veliki od nekog zardjalog metala.bas ste lepo obuceni svi na slici. :Djes vala, i meni se ucinilo da je u pitanju neko korito naopacke... Link to comment
Krampa Posted October 7, 2012 Share Posted October 7, 2012 jao boze, pa ovo je svinjce ispod banacanina! meni na prvi pogled izgledalo kao neki poklopac veliki od nekog zardjalog metala.ja mislio bojler peru Link to comment
MocaVukotic Posted October 7, 2012 Share Posted October 7, 2012 jbt kolko krvi u bojleru, el to onaj što ga hič koristio u psihou Link to comment
ordi Posted October 7, 2012 Share Posted October 7, 2012 ja isto mislila da je bojler, a od krvi da je farba Link to comment
Prospero Posted October 7, 2012 Share Posted October 7, 2012 jbt i ja sam u mlađim danima pomagao u pokolju, šurio i uređivao papke, al mi ovo ličilo na neko custom made korito, malko zarđalo, a ne na svinju itself. Link to comment
Čutura Posted October 7, 2012 Share Posted October 7, 2012 tolko su je surili da se nadula Link to comment
MayDay Posted October 7, 2012 Share Posted October 7, 2012 a onda joj vidis repic i uvce... Link to comment
fragand Posted October 7, 2012 Share Posted October 7, 2012 A krljate svi cvarke, svinjetinu, prasetinu u raznim oblicima :lala:Ma trebao je da okaci sliku kad je obese naglavce i vade..... Link to comment
banatjanin Posted October 7, 2012 Share Posted October 7, 2012 zarđala nam svinja.zapravo, svinjče se u mojim krajevima prlji, a ne šuri, to rade Sremci i Šumadija. dakle ne vrelom vodom, nego vatrom, iz brenera. nekad se to radilo slamom.bukvalno se spale dlake i prvi sloj kože se ugljeniše. posle toga je oribamo četkom i vodom, bude žuta ko dukat.e, ovo je taj procesnije topik za to, ali ta se kožurica dobro oprljena oguli kasnije sa nekih delova, posoli, urola ko palačinka i užina uz špricer Link to comment
Prospero Posted October 7, 2012 Share Posted October 7, 2012 e, pa to je to.daj neku sa čengela kad je attachuješ Link to comment
Miralem Posted October 7, 2012 Author Share Posted October 7, 2012 jes vala, i meni se ucinilo da je u pitanju neko korito naopacke...isto ono u kome se mali joza sankao! Link to comment
koksy Posted October 7, 2012 Share Posted October 7, 2012 isto ono u kome se mali joza sankao!šta ti je ovo trebalo? sad će doći filip da opriča kako se joža onomad, nakon šapca-lapca, nestašno omastio onom glavušom s tavana. Link to comment
Miralem Posted October 7, 2012 Author Share Posted October 7, 2012 (edited) neka ga, nek isprica. i ono kad je mali joza stalno trazio kruha kad su tu gosti. ajde filipe! Edited October 7, 2012 by Miralem Link to comment
aram Posted October 7, 2012 Share Posted October 7, 2012 meni najlepse ono kad je nosio macku da je dzukac pokida, a ona mu zabola kandze u glavu Link to comment
Recommended Posts