slepa živana Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 a cime su latini fotografisali? jel su imali recimo nikon d5100, ko vasa, ili neki raspali zenit od pre 50 godina?imali su lomo. Link to comment
fragand Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 Ala si ga osurio svaka ti cast. Nadam se da su bili dobri cvarci. Pistolj pa noz, sigurno.Ne ko ovi sto motiku i pusku drze ko olovku. Link to comment
dig_chohano Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 Mnogo si mi t tu čist, nisi ganjao ovo po dvaorištu sigurno. Pitanje je i dal si brener držo. Link to comment
nisam ja Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 di je ovo, neki srpski krstur Link to comment
banatjanin Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 (edited) Mnogo si mi t tu čist, nisi ganjao ovo po dvaorištu sigurno. Pitanje je i dal si brener držo.pa u pravu si, ja se vatam samo sečenja slanine za čvarke, mlevenja barevine i začinjavanja kobaja.vatam se i flaše, pečene džigerice i vrućih salčića ujutru, of kors :)di je ovo, neki srpski krstur :lol:elemir kod Zrenjaninšto bi bio Krstur? misliš, ima traktor u dvorištu Edited October 6, 2012 by banatjanin Link to comment
maheem Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 hahaha neko ne prepoznaje svoju tazbinu Link to comment
Lancia Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 pa u pravu si, ja se vatam samo sečenja slanine za čvarke, mlevenja barevine i začinjavanja kobaja.vatam se i flaše, pečene džigerice i vrućih salčića ujutru, of kors :)erotika. Link to comment
bergasa19 Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 Lancia kako izgledaju ta cuvena spanska sela? Link to comment
fragand Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 (edited) mogli ste bar da asfaltirate one kamene uliceosim sto odose amortizeri, ispala mi jedna sestica zadnji puta da se dobro jede, bogami jede seza salatu se sluzi mesoobozavam to mestoe:zeznuh semislio sam na Melencesve isto samo bez kaldrme Edited October 6, 2012 by fragand Link to comment
nisam ja Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 (edited) Opa, tazbina :DE pa zbog elemirskih čvuaroka, šunke, gibuoančica i salčića ja sad pasem alge i pijem supe.I riblja čorba na Buabuatovu...Dobro i poso mi je da se gostim po seoskim domaćinstvima.a najbolja je baba kad kaže da radnja nedeljom radi do jednog :D da kupu deca pepsi (svi znaju kako se naglašava pepsi)a teo sam prvo da roknem ostojicevo pošto si lovac ^_^ Edited October 6, 2012 by nisam ja Link to comment
MayDay Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 jao boze, pa ovo je svinjce ispod banacanina! meni na prvi pogled izgledalo kao neki poklopac veliki od nekog zardjalog metala. bas ste lepo obuceni svi na slici. :D Link to comment
JozoMujica Posted October 7, 2012 Share Posted October 7, 2012 A tu je i PC (rerna). :lol:Nego, danas idem na isto mesto, da pomognem ortaku u seoskim poslovima i da malo roštiljamo, biće još neka fotka. Link to comment
banatjanin Posted October 7, 2012 Share Posted October 7, 2012 jao boze, pa ovo je svinjce ispod banacanina! meni na prvi pogled izgledalo kao neki poklopac veliki od nekog zardjalog metala.bas ste lepo obuceni svi na slici. :D :lala: Link to comment
Recommended Posts