Krampa Posted October 5, 2012 Share Posted October 5, 2012 ne. to je ugrađen termostat. kad skala ode u crveno onda se ja malo odmaknem od vatre.eksplozivno prase?? pih...pa i ja sam se nadao da ces da nam ponudis odgovor kao "jeste ljudi, to je rijetki rijecni jednoglavi prasodelfin, inace imaju dve galve, ugrozen je i zivi u svoja 4 zida. zadnji put je vidjen u drustvu svetog save. mit kaze da kada produva vodu kroz ventiil siptari se vrate u albaniju..." Link to comment
Прслин Posted October 5, 2012 Share Posted October 5, 2012 ne. to je ugrađen termostat. kad skala ode u crveno onda se ja malo odmaknem od vatre.Е, то имам и ја али у себе уграђено. Мислим и да је нека старија верзија, нема скалу ни неки други интерфејс већ га само прекрије нека сланкаста вода и онда знам да је време да се одмакнем од ватре. Зове се чело. Има и бекап, који има мирисни систем узбуне јер засмрди на паљевину ако чело закаже, зове се коса и брада. Link to comment
koksy Posted October 5, 2012 Share Posted October 5, 2012 eksplozivno prase?? pih...pa i ja sam se nadao da ces da nam ponudis odgovor kao "jeste ljudi, to je rijetki rijecni jednoglavi prasodelfin, inace imaju dve galve, ugrozen je i zivi u svoja 4 zida. zadnji put je vidjen u drustvu svetog save. mit kaze da kada produva vodu kroz ventiil siptari se vrate u albaniju..."ma znam ja vas jebo ja vas. nema te stvari za koju niste u stanju da zakačite kosovo, paradu, partizane, četnike...prase, obično, seljačko, iz svinjca da prostiš. Link to comment
Krampa Posted October 5, 2012 Share Posted October 5, 2012 ma znam ja vas jebo ja vas. nema te stvari za koju niste u stanju da zakačite kosovo, paradu, partizane, četnike...prase, obično, seljačko, iz svinjca da prostiš.pa sto nisi oma reko, egzistencijalno prase! najsladje... ^_^ Link to comment
koksy Posted October 5, 2012 Share Posted October 5, 2012 je l smem da pogađam? levo smederevac, desno singerica? Link to comment
twisted Posted October 5, 2012 Share Posted October 5, 2012 Miraleme, odlična fora :D sjajan topić, evo mog doprinosa :Dselo moje lepše od pariza, ali tamo ne zalaziš u šumu bez kvalitetne puce :D Link to comment
koksy Posted October 5, 2012 Share Posted October 5, 2012 Pre da je Bagatkad malo bolje pogledam, u pravu si. Link to comment
JozoMujica Posted October 5, 2012 Share Posted October 5, 2012 Jbm li ga, smederevac je sigurno, a ovo desno ne znam šta je. To sam bio u gostima. :) Link to comment
Milogled Bluff Posted October 5, 2012 Share Posted October 5, 2012 Miraleme, odlična fora :D sjajan topić, evo mog doprinosa :Dselo moje lepše od pariza, ali tamo ne zalaziš u šumu bez kvalitetne puce :DEh, lasno je sa dvocevkom, ali aj ti samostrelom ulovi sebi veceru, majcin sine! Link to comment
twisted Posted October 5, 2012 Share Posted October 5, 2012 sa adekvatnom sačmom, ovim ne mogu da promašim. čak sam se istripovao u jednom momentu da sam ludilo precizan Link to comment
halloween Posted October 5, 2012 Share Posted October 5, 2012 Gotivac pobedio! A i odeća& оbuća mu je primerenijа za lov od Tvistedovе. Link to comment
dacha od bosne Posted October 5, 2012 Share Posted October 5, 2012 (edited) Ja tako nekada odem na pašnjak. Nije mi blizu, ali mora da se i radi :) Edited October 5, 2012 by dacha od bosne Link to comment
Recommended Posts