Miralem Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 dame i gospodo, citajuci forum primetio sam da na njemu preovladjuje tzv urbanost, nametnutna od strane spoljnjeg uticaja, a suprotna duhu i vrednostima naseg naroda. ovo je topik povratka korenima, topik koji ima nameru na probudi ruralno u nama i pusti ga van cetiri zida. kako i dolikuje, otvaram ga samim sobom:zivojine, imas repa? Link to comment
kapetanm Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 Gde ti je selo na slici sa sve agrikolama? Link to comment
Miralem Posted October 4, 2012 Author Share Posted October 4, 2012 pa valjda u pozadini, onih nekoliko kuca uz put... jebes mi sve ako tamo i prodavnicu imaju.a agrikola sam ja! Link to comment
MayDay Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 miraleme, tvoji koreni su onaj krs u crnoj gori, a ne ova pitoma i blagorodna zemlja. Link to comment
Miralem Posted October 4, 2012 Author Share Posted October 4, 2012 pa da, ovo zapravo ni ne znam gde je. ali ako bi isao u cg da se slikam ujela bi me zmija, a topik bi morao da se zove planinski perspic il nesto.nego, dosta brbljanja, dajte neku sliku.evo i motivacione pesme:http://www.youtube.com/watch?v=NfriPbFw-cU Link to comment
Turnbull Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 Ova Miralemova slika me podsetila na anegdotu iz prvog-drugog razreda osnovne. Na likovnom dobili temu - "priroda oko nas", i u jednom trenutku ja primetim da svi moji drugari crtaju šume, livade, poljane i slično, a u sred ovih, svaki nacrtao po jednog čovečuljka. Trebalo mi je neko vreme da shvatim da su zapravo crtali sebe. Link to comment
henrik larsson Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 Ova Miralemova slika me podsetila na anegdotu iz prvog-drugog razreda osnovne. Na likovnom dobili temu - "priroda oko nas", i u jednom trenutku ja primetim da svi moji drugari crtaju šume, livade, poljane i slično, a u sred ovih, svaki nacrtao po jednog čovečuljka. Trebalo mi je neko vreme da shvatim da su zapravo crtali sebe.Oćeš da kažeš da si ceo čas šetao po razredu i gledao šta ko crta? Link to comment
Miralem Posted October 4, 2012 Author Share Posted October 4, 2012 Ova Miralemova slika me podsetila na anegdotu iz prvog-drugog razreda osnovne. Na likovnom dobili temu - "priroda oko nas", i u jednom trenutku ja primetim da svi moji drugari crtaju šume, livade, poljane i slično, a u sred ovih, svaki nacrtao po jednog čovečuljka. Trebalo mi je neko vreme da shvatim da su zapravo crtali sebe.da su crtali sebe tema bi bila autoportret. pre ce biti da su crtali seoskog kepeca... ili gnoma. Pffff...rodilo, a? Link to comment
bradilko Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 (edited) Edited October 4, 2012 by bradilko Link to comment
dragance Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 Kod mene je selo kraj mora, pa ako dopustate ovu mini-digresiju. Evo i Miralema kod mene, iz mladjih i mrsavijih dana. Link to comment
Turnbull Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 Oćeš da kažeš da si ceo čas šetao po razredu i gledao šta ko crta?Časovi likovnog su bili u samerhilskom fazonu, mogli smo da se šetamo, dogovaramo, zajmimo četkice i to. Link to comment
henrik larsson Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 Tu nema neko muško da ti iseče nogu, nego sve moraš sama? Link to comment
Recommended Posts