Goranz Posted April 18, 2019 Share Posted April 18, 2019 Biće naša Maja Mira. Sve za umetnost. Link to comment
Anonymous Posted April 18, 2019 Share Posted April 18, 2019 22 minutes ago, slepa živana said: meni se mota po glavi jedan zanimljiv podatak, možda će neko stariji znati da li je tačno, da oliver mandić ustvari nije nikada održao koncert, u svojoj karijeri. imao je neke nastupe, na mesamu i tako nešto revijalno, ali nikada nije održao koncert. pa eto, ako je tačno, onda će ovo biti još dirljivije. Nastupao je daaavno na onim Boom festivalima. Po legendi je tada razlupao moog sinitisajzer pošto je bogat. Link to comment
ragasto Posted April 18, 2019 Share Posted April 18, 2019 I to je festival. Da li je moguće da on stvarno nije nikada imao koncert? Link to comment
slepa živana Posted April 18, 2019 Share Posted April 18, 2019 30 minutes ago, Goranz said: Valjda je imao koncert u Sava Centru 1985. Ili se to i ne računa jer nije donji Dorćol. gornji dorćol! 25 minutes ago, Aleksija said: ides li sutra, zile? mislim da ne bih bila u stanju, cak i da sam tamo. ako budes, bices nas heroj i predsednica odbora za kulturu nove slobodne skupstine dozivotno! ili sta vec volis idem idem sigurno. spremam autfit da se utopim u braon. razmišljam da nabavim zastavicu za funkciju te držim za reč želim biti ministar za kazneno-popravna pitanja 7 minutes ago, Anonymous said: Nastupao je daaavno na onim Boom festivalima. Po legendi je tada razlupao moog sinitisajzer pošto je bogat. šta je to bilo boom festivali? Link to comment
Anonymous Posted April 18, 2019 Share Posted April 18, 2019 (edited) Rok festivali sedamdesetih godina. Quote БООМ '76 компилацијски је албум разних извођача који је одржан 11. и 12. јуна 1976. године, на БООМ фестивалу, у дворани Пионир у Београду. На овом фестивалу су наступили Parni valjak, Smak, YU grupa, Buldožer, Tajm, Septembar, Teška industrija, More, Suncokret, Oliverova beogradska reprezentacija, Proces, Tor i Z Extra. Mislim da sam potpuno slučajno ubo Oliverov nastup. Edited April 18, 2019 by Anonymous Link to comment
MocaVukotic Posted April 18, 2019 Share Posted April 18, 2019 Bio je odrzavan I u subotici I novom sadu, mozda cak I u ljubljani I zagrebu Link to comment
aram Posted April 18, 2019 Share Posted April 18, 2019 (edited) 1 hour ago, slepa živana said: meni se mota po glavi jedan zanimljiv podatak, možda će neko stariji znati da li je tačno, da oliver mandić ustvari nije nikada održao koncert, u svojoj karijeri. imao je neke nastupe, na mesamu i tako nešto revijalno, ali nikada nije održao koncert. pa eto, ako je tačno, onda će ovo biti još dirljivije. užasan je tremaroš bio, par puta je dovodio ozbiljnu ekipu inostranih muzičara, sve im platio, pa na kraju otkazao koncert. nego, jel bilo ovo: Edited April 18, 2019 by aram Link to comment
Anonymous Posted April 18, 2019 Share Posted April 18, 2019 Kako će onda sutra pred svojim Predsednikom? Link to comment
Lancia Posted April 18, 2019 Share Posted April 18, 2019 12 minutes ago, aram said: nego, jel bilo ovo: ovo ko jelovnik iz pink pantera, jbt. Link to comment
gospa buba Posted April 18, 2019 Share Posted April 18, 2019 vikar je koji viche, jel tako? a to mora zato shto je moralno? jel to iz te klase rasudjivanja? sent from bubamoto Link to comment
Sludge Factory Posted April 18, 2019 Share Posted April 18, 2019 Refleksna reakcija na ovo je da je fejk, medjutim, sa ovima se ne bih salio Link to comment
Goranz Posted April 18, 2019 Share Posted April 18, 2019 Ovo "Tako je" pre upućuje na Nušićevu kuhinju. Link to comment
Anonymous Posted April 18, 2019 Share Posted April 18, 2019 A zašto su bolje plaćeni oni što nose barjak od vikara? Link to comment
ragasto Posted April 18, 2019 Share Posted April 18, 2019 Mora se zna red, ne može vikar da bude jači od barjaktara Link to comment
Tresko Posted April 19, 2019 Share Posted April 19, 2019 A što Vikar? Bolje Vikač, ili Bukač? A i malo je detalja........Koliko puta mora da vikne ono što mu je script? Kada? Link to comment
Recommended Posts