djordje geprat Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 13 minutes ago, renne said: su se smuvale? Link to comment
Time Crisis Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 Hu da fak is Dajana Paunovic 2 Link to comment
Profesionalac Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 8 hours ago, extragluv said: Zlatna kruna je baš cakan detalj za kola 1 Link to comment
mraki Posted September 9, 2022 Share Posted September 9, 2022 4 hours ago, renne said: Zar nije to njeno kao neka nevladina organizacija? 1 Link to comment
salerokada Posted September 9, 2022 Share Posted September 9, 2022 3 hours ago, Time Crisis said: Hu da fak is Dajana Paunovic Vidi se da ne pratiš Radomira Martina na Tviteru. Dajana je neka bivša pevaljka koja sada u SNS-u i ima kao neku kao humanitarnu organizaciju i onda 24/7 prosipa 365 lepih dana na instagramu. 1 1 Link to comment
*edited by mod Posted September 9, 2022 Share Posted September 9, 2022 8 hours ago, Time Crisis said: Hu da fak is Dajana Paunovic Bivša žena Žike iz Granda. Ne znam za smuvavanje ali navodno SNS nije jedini tim koji deli sa premijerkom... Link to comment
milfisland Posted September 9, 2022 Share Posted September 9, 2022 Kako je prosralo Pantelu. Ubi se od pičke od kad je vlast. 7 Link to comment
slepa živana Posted September 9, 2022 Share Posted September 9, 2022 veliki čovek, saborac... da nije postala i transrodna osopa niže biće od crva Link to comment
Mel Posted September 9, 2022 Share Posted September 9, 2022 Ovo sve je vrlo uznemirujuce. 1 Link to comment
pt 2.0 Posted September 9, 2022 Share Posted September 9, 2022 Zašto tviterom kruži priča da se Brnaba rastala od Milice, i da je navodno Milica sad sa nekim tipom? Inače me nimalo me ne zanimaju tudji emotivni životi, ali ovde sam malo u fazonu “let’s follow the money”… Link to comment
gospa buba Posted September 9, 2022 Share Posted September 9, 2022 mene zanima shta ce biti s kućom ol:sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 3 Link to comment
zmanic Posted September 9, 2022 Share Posted September 9, 2022 (edited) 2 minutes ago, gospa buba said: .... sta ce biti s kućom ol: A za jadno dete te zabole. Kako ce jadno da odrasta bez oba "roditelja"? Edited September 9, 2022 by zmanic 1 Link to comment
Milosh76 Posted September 9, 2022 Share Posted September 9, 2022 50 minutes ago, pt 2.0 said: Zašto tviterom kruži priča da se Brnaba rastala od Milice, i da je navodno Milica sad sa nekim tipom? Zaludni ljudi pricaju svasta. Zabava za narod. 1 Link to comment
gospa buba Posted September 9, 2022 Share Posted September 9, 2022 A za jadno dete te zabole. Kako ce jadno da odrasta bez oba "roditelja"?moram da priznam da me nije briga. deca odrastu po difoltu kuca me brine sent from bash mnogo dobar novi bubamoto Link to comment
djordje geprat Posted September 9, 2022 Share Posted September 9, 2022 1 hour ago, pt 2.0 said: Zašto tviterom kruži priča da se Brnaba rastala od Milice, i da je navodno Milica sad sa nekim tipom? Inače me nimalo me ne zanimaju tudji emotivni životi, ali ovde sam malo u fazonu “let’s follow the money”… ko bi izdržao sa onakvom Njom. a možda je bio i blam u šta se Ona pretvorila. 1 Link to comment
Recommended Posts