3opge Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 u jebote mislio sam da je nemoguce sklepati grdjeg akrepa od jj al eto, udari me stvarnost u glavu 2 Link to comment
Popular Post Tpojka Posted September 7, 2022 Popular Post Share Posted September 7, 2022 2 8 Link to comment
gospa buba Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 ja sam to sinoc videla i sad ne znam shta cu sa tom informacijom 4 Link to comment
Popular Post Svarog Posted September 8, 2022 Popular Post Share Posted September 8, 2022 ja imam teoriju da one ovako vrte glavom dok se snimaju zato šo im puca bluetooth konekcija između glave i telefona pa onda pokušavaju da ustanove gde je bolji signal. 2 10 Link to comment
mraki Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 7 minutes ago, gospa buba said: ja sam to sinoc videla i sad ne znam shta cu sa tom informacijom Pazi kad sam i ja sinoć video i nisam znao šta dalje, iz nekog razloga odustao i od sherovanja na forumu. A ja bar sherujem svakakve gluposti i nemam problem sa tim. 1 Link to comment
djordje geprat Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 31 minutes ago, gospa buba said: ja sam to sinoc videla i sad ne znam shta cu sa tom informacijom sad sam razočaran. ti si vazda imala rešenje. Link to comment
Popular Post gospa buba Posted September 8, 2022 Popular Post Share Posted September 8, 2022 (edited) 17 minutes ago, djordje geprat said: sad sam razočaran. ti si vazda imala rešenje. pa ne znam stvarno, koliko je praksa u drugim drzavama da se u vlast angazuju bash ovako amorfna bica, pri tome ona zenica ochigledno zna shta je interesuje i koja joj je putanja i strepim da je to moglo i drugachije da se realzuje, mimo poreskog obveznika osecam nekako vec neko vreme da mi moramo da napravimo paralelni sistem, stvarno drugu srbiju, kompletnu, kao shto su albanci onomad uradili protiv nas. mada mi verovatno nismo spremni na toliku zrtvu i koshtalo bi nas mnogo u svemu... pa da oni odozgo shatro upravljaju tim nechim, slikavaju se, onesveshcuju, operishu dogradjuju luduju, a da mi ispod vrshimo svoje poslove svojim metodama, do nekog drugog reshenja u buducnosti. no nishta od toga svakako... Edited September 8, 2022 by gospa buba 9 1 Link to comment
Tale Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 2 hours ago, extragluv said: Zanimljiv je ovaj detalj na kome se vide policijske rotacije iza nje. Mislim da auto stoji i da su je zaustavili. Link to comment
djordje geprat Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 sudeći po pojasu, ona je na suvozačkom sedištu. da li j to toma mona vozač u noćnom provodu sa lepojkom a uz pratnju policije? Link to comment
3opge Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 4 hours ago, extragluv said: ihtiosaurus gigantolabialis 1 Link to comment
Tpojka Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 7 minutes ago, 3opge said: ihtiosaurus gigantolabialis microtalamus 2 3 Link to comment
Tale Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 1 hour ago, djordje geprat said: sudeći po pojasu, ona je na suvozačkom sedištu. da li j to toma mona vozač u noćnom provodu sa lepojkom a uz pratnju policije? Nije, ona vozi ali selfi kamera okrene sliku kao u ogledalu 1 Link to comment
renne Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 3 hours ago, Tale said: Nije, ona vozi ali selfi kamera okrene sliku kao u ogledalu na samsungu ne okrene, bar ne na note 1 Link to comment
Recommended Posts