April Posted May 19 Share Posted May 19 Ovo postaje ozbiljno: https://objektiv.rs/vest/1123826/nebojsa-stefanovic-preko-limara-monstruoznim-lazima-udario-na-vucica-i-srbiju-kad-im-je-najteze/ Ako ste zaboravili, ko je gospodin Limar: http://www.yurope.com/zines/republika/arhiva/2002/297/297_10.html U SNS traje šorka samo tako. 1 Link to comment
Profesionalac Posted May 19 Share Posted May 19 Au, pa mi grobari nismo dobili čak ni najmoćnijeg limara u sns-u Link to comment
Ted Posted May 19 Share Posted May 19 neko ko ima generičko ime i prezime mora navijati i za takav klub. a to nije Partizan Link to comment
pt 2.0 Posted May 19 Share Posted May 19 On 10.5.2022. at 13:37, Lena said: Onaj bizon na Fruškoj gori stvarno dobio ime Đuka Đuka, Fruška, Mila, Ninja i Cveta Prvo sam malo likovala, a onda sam pogledala pažljivo ostala imrna i… prestala. 1 Link to comment
April Posted May 19 Share Posted May 19 Sukob Stefanovića i Đukanovića je Srbija koju živimo.Na jednoj strani ministar vojske i apsolutni zapadni favorit, na drugoj neformalni vlasnik malog tabloidaI onda taj neformalni progoni ministra kao Sloba Ivana. Svedeno na semantiku - Bizon protiv Sline.Ovo je država bez institucija i bez forme. Link to comment
Filipenko Posted May 19 Share Posted May 19 23 minutes ago, April said: Sukob Stefanovića i Đukanovića je Srbija koju živimo. Na jednoj strani ministar vojske i apsolutni zapadni favorit, na drugoj neformalni vlasnik malog tabloida I onda taj neformalni progoni ministra kao Sloba Ivana. Svedeno na semantiku - Bizon protiv Sline. Ovo je država bez institucija i bez forme. Kakav crni neformalni vlasnik malog tabloida. Djuka je neformalni sef kadriranja u SNS-u, i to naravno radi ne u interesu partije ili drzave kakav mi poznajemo, vec iskljucivo u interesu svog i Vucicevog dzepa. Jedan od najvaznijih ljudi ove vlasti, a na tipicno esenesovskoradikalski perfidni nacin postavljen da izigrava malog, istinski zabrinutog coveka koga brinu lose stvari u drustvu pa toboze dobacuje iz udaljenih redova. 1 Link to comment
April Posted May 20 Share Posted May 20 Djuka je neformalni sef kadriranja u SNS-uPoentiraš umesto meneA poemts je u NEFORMALNI 1 Link to comment
Frank Pembleton Posted May 20 Share Posted May 20 Preterujete kada je Đuka i njegova važnost u hijerarhiji u pitanju... ... Shiit has hit the fan 4 Link to comment
April Posted May 20 Share Posted May 20 Preterujete kada je Đuka i njegova važnost u hijerarhiji u pitanju... ... Shiit has hit the fanMoguće, ali ni ovo nije više tek mali fajt za mesto u Vučićevom dupetu. Link to comment
Lezilebovich Posted May 20 Share Posted May 20 (edited) Zar nije sef kadriranja onaj sa Uba ? Edited May 20 by Lezilebovich Link to comment
James Marshall Posted May 20 Share Posted May 20 Šef kadriranja može biti samo brat, ovi ostali su operativci na nižem nivou, kao pomenuti Glišić 1 Link to comment
Lezilebovich Posted May 20 Share Posted May 20 4 hours ago, James Marshall said: Šef kadriranja može biti samo brat, ovi ostali su operativci na nižem nivou, kao pomenuti Glišić e sad hiljadu. brat upravlja restoranima, poslovima, kombinacijama, kokezom, veselinovićem, aleksandrom, đukom, a sad i kadrira po svim nivoima. pa nije on elon mask, majkumu 2 Link to comment
James Marshall Posted May 20 Share Posted May 20 Pa ja i pričam o ozbiljnom kadriranju, ali ne bi vjerovao kad bih ti rekao dokle ide to, iz prve ruke sam čuo, u šta se taj sve petlja, dokle se u dubinu ide, tj. šta sve naplaćuje, pa i kadriranje. To je najlakša lova. 2 2 Link to comment
Recommended Posts