Filozof manijak Posted February 1 Share Posted February 1 Obukla se u crno, zabradila zbog žalosti valjda, jedino je ta mini suknja onako neprikladna. Ali o ukusima se ne raspravlja, devojci je umrla majka, nek se obuče kako želi i oseća se. Link to comment
Barti66 Posted February 1 Share Posted February 1 (edited) Meni je to elementarna pristojnost a ne stvar ukusa...e sad, možda su me i godine pregazile ali da nerazumem - nerazumem. Edited February 1 by Barti66 1 Link to comment
Filozof manijak Posted February 1 Share Posted February 1 Ne razumem ni ja, ali ne želim ni da komentarišem niti da se udubljujem. Sto ljudi, sto načina da se ožali neko iz porodice 1 Link to comment
Barti66 Posted February 1 Share Posted February 1 To si u pravu fakat, netreba komentarisati. Link to comment
pacey defender Posted February 1 Share Posted February 1 8 minutes ago, Barti66 said: To si u pravu fakat, netreba komentarisati. konačno dođosmo do tačnog odgovora. 1 Link to comment
morgana Posted February 1 Share Posted February 1 (edited) 4 hours ago, James Marshall said: pa bogami zar ne bi trebalo sad da je već i ona na nekakvom fakultetu, ne rastu njegova djeca na Jupiteru pa da vrijeme teče sporije, ima 5-6 godina kako smo gledali slike nje i Vučića u čuvenoj pink majičici, ona tad bila nešto na prelazu u srednju edit: evo kaže internet 20 godina da ima, dosta više tog narativa kako su njegova djeca djeca cijeli život moramo li da pamtimo koliko vuciceva djeca imaju godina, pobogu? sta ja znam kad mu je cerka rodjena, kakav narativ pominjes? edit, a sto se tice komentarisanja - i to ladno moze posto ksenijina sahrana ne voljom javnosti nego medija i politickog marketinga nije privatna vec javna stvar. eno na blicu galerija zvanica u sto slika. Edited February 1 by morgana 1 Link to comment
Filozof manijak Posted February 1 Share Posted February 1 Klasična vučićevska nekrofilija, to u Blicu 2 Link to comment
copkillah Posted February 1 Share Posted February 1 Zabradila se jer mislim da njeno lice baš i nije poznato u javnosti, ispravite me ako grešim. Link to comment
Filozof manijak Posted February 2 Share Posted February 2 (edited) Mislim da grešiš, tako u Srbiji žene nose crne marame kao znak žalosti esid: nimalo me ne bi iznenadilo da je otac naterao da se zabradi. Edited February 2 by Filozof manijak Link to comment
copkillah Posted February 2 Share Posted February 2 Pa jedno ne isključuje drugo, zar ne? Link to comment
Filozof manijak Posted February 2 Share Posted February 2 Ne mislim da je htela sakriti lice burka style, na to sam referisao. Link to comment
Popular Post vorda Posted February 2 Popular Post Share Posted February 2 (edited) Opet me zvali za anketu da li podržavam rad predsednika: ovaj put, rekao sam da radim u banci i da radim na prenosu papira i sredstava na ofšor kompanije širom sveta kao i da zbog životne ugroženosti, ne smem da kažem koja banka je u pitanju, kao i da se predsednik seli sa saradnicima neposredno posle izbora na nepoznatu lokaciju ostavljajući prazan trezor i anarhiju, sve zahvalivši joj je što sam konačno rekao nekom. Mislim da je malo poklekla na kraju razgovora tako da ako imate pristup nekim SNS tviter nalozima, bacite pogled da li ima nekih čudnih dešavanja. Edited February 2 by vorda 7 1 29 Link to comment
gospa buba Posted February 2 Share Posted February 2 ol:sent from novi mnogo jak bubamoto. Link to comment
pt 2.0 Posted February 2 Share Posted February 2 Slušam neku YT debatu Vesić Gorana i Tadija od 19.01. na Kurir kanalu, kao šok terapiju za glavobol. Nismo mi dovoljno propali koliko smo logično morali. 👀 1 1 Link to comment
April Posted February 3 Share Posted February 3 Ju, našta liči Jelena Trivan... paradigma Srbije Sent from my M2102J20SG using Tapatalk Link to comment
Recommended Posts