James Marshall Posted January 27 Share Posted January 27 Kako su izmjerili ovu posjećenost spomeniku, ako se računa kad ko prođe pored spomenika i ja sam onda posjetio bar 5 puta tokom prošle godine Link to comment
banksport Posted January 27 Share Posted January 27 20 minutes ago, James Marshall said: Kako su izmjerili ovu posjećenost spomeniku, ako se računa kad ko prođe pored spomenika i ja sam onda posjetio bar 5 puta tokom prošle godine Pa za sta su postavljene onolike kamere po gradu. Sve se belezi. Tako svaka prodavnica u Knez Mihaiovoj moze da kaze da je posetilo (proslo pored nje) nekoliko desetina miliona ljudi. Link to comment
Barti66 Posted January 29 Share Posted January 29 Ja bukvalno znam 3,5 miliona ljudi koji obilaze "spomenik" u širokom luku. Link to comment
jezovuk Posted January 29 Share Posted January 29 Ja sam upravo skontao da nisam obišao ni spomenik ni BnV ni jednom. Do fontane na Slaviji sam bio jednom, jer sam omašio silazak iz busa, zablenuo se u ppp na mobu. Potrefila se i pandemija i rad od kuće, pa se ređe silazi sa BBrda, ali uglavnom je do odbojnosti i gađenja. Osećam se ko zatvorenik, ko u getu ili rezervatu koji se sužava... 8 Link to comment
napadaj Posted January 30 Share Posted January 30 Despot Stefan u 29. novembra izgleda kao Dikan 1 Link to comment
gospa buba Posted January 30 Share Posted January 30 Despot Stefan u 29. novembra izgleda kao Dikane to sam ishla da vidim ol:sent from novi mnogo jak bubamoto. Link to comment
gospa buba Posted January 30 Share Posted January 30 pravi marko chadez? ol:razum se vec ravnopravno gubi i na centru i na periferijama, to je dobra vest sent from novi mnogo jak bubamoto. 1 Link to comment
General Ripper Posted January 30 Share Posted January 30 Pravi, slika je još uvek na profilu i stara je više od mesec dana, mora malo da se skroluje dole. 1 Link to comment
Caligula Posted January 30 Share Posted January 30 https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/272834828_144443804682033_5153178700710566204_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=gnc3ogtYsr4AX8d4i2N&_nc_ht=scontent-sof1-1.xx&oh=00_AT-6m3nEPO1qUwXRxdsGVSRkznEjBO6sfjemxAaxBUlRUQ&oe=61FBA1AA Link to comment
Frank Pembleton Posted January 30 Share Posted January 30 Ma da slika stoji ima on još bisera, a nije u SNS. Zvanično. ... Shiit has hit the fan Link to comment
Popular Post morgana Posted January 31 Popular Post Share Posted January 31 (edited) isukrste, lajfstajl izvjestaj o ministarki rada i socijalnog staranja. s groblja. ajmo dalje, pet najbolje obucenih clanova vlade na sahrani ksenije vucic (foto)(video) kako da uklopite vino sa hranom na sahrani majke predsjednikove djece djilasa pomeni ako hoces Edited January 31 by morgana 10 3 Link to comment
Recommended Posts