Caligula Posted December 29, 2021 Share Posted December 29, 2021 (edited) Sve je to OK oko SNS kadrova, ali svi gradjani lokalno znaju Kobasička u Paraćinu V.S. Pauna koji je oličenje poštenja i genijalnosti (a boga mi i stručnosti) u odnosu na ovoga - ali i pored tog znanja narod™ lokalno bira ovo korumpirano priglupo govedo. A nije da su morali da ga biraju. Edited December 29, 2021 by Caligula 3 Link to comment
Duhovnost, ljubav i med Posted December 29, 2021 Share Posted December 29, 2021 15 minutes ago, gospa buba said: vidish da je tek samo malo drugachije izgledajucih ljudi uspela da navede brbana u industrije, ali oni samo zele da se zezaju, nishta ozbiljno А ко би уопште желео да се бави политиком озбиљно, када сваки поштен занат доноси више новца, а без толико нервирања. Таквих, као Ана, са ватром у очима, што се са страшћу посвећују вишем циљу, има јако мало. 4 2 Link to comment
Caligula Posted December 29, 2021 Share Posted December 29, 2021 1 minute ago, Duhovnost, ljubav i med said: А ко би уопште желео да се бави политиком озбиљно daj bre ugasi se negde Link to comment
gospa buba Posted December 29, 2021 Share Posted December 29, 2021 А ко би уопште желео да се бави политиком озбиљно, када сваки поштен занат доноси више новца, а без толико нервирања. Таквих, као Ана, са ватром у очима, што се са страшћу посвећују вишем циљу, има јако мало. dishi brate sent from novi mnogo jak bubamoto. 2 Link to comment
Filozof manijak Posted December 29, 2021 Share Posted December 29, 2021 1 hour ago, Duhovnost, ljubav i med said: Таквих, као Ана, са ватром у очима, 7 2 Link to comment
munze Posted December 29, 2021 Share Posted December 29, 2021 3 hours ago, mareeee said: @munze da li ima vesti o tome na lokalnim medijima? ne da sam ja video. da je bilo nesto, bilo gde, vec bi iskopao @vememah Link to comment
Tresko Posted December 29, 2021 Share Posted December 29, 2021 8 minutes ago, Filozof manijak said: Vatra u očima od kartona ili lošeg ćumura. 1 Link to comment
gospa buba Posted December 29, 2021 Share Posted December 29, 2021 ajebiga sad. i zivot je stvar percrpcije. pustite choveka sent from novi mnogo jak bubamoto. Link to comment
radisa Posted December 29, 2021 Share Posted December 29, 2021 Jbt, 3 puta sam čitao, sve mislim što bi premijerka imala vatu u očima, nije mi jasno... 1 Link to comment
Time Crisis Posted December 29, 2021 Share Posted December 29, 2021 Što se kaže pogled neukaljan mišlju 6 2 Link to comment
Caligula Posted December 29, 2021 Share Posted December 29, 2021 1 hour ago, Filozof manijak said: Ova moze da ide po gradu umesto kamiona za gasenje pozara lep te jebo ko ovde vlada Link to comment
SNARC Posted December 29, 2021 Share Posted December 29, 2021 3 hours ago, Caligula said: Sve je to OK oko SNS kadrova, ali svi gradjani lokalno znaju Kobasička u Paraćinu V.S. Pauna koji je oličenje poštenja i genijalnosti (a boga mi i stručnosti) u odnosu na ovoga - ali i pored tog znanja narod™ lokalno bira ovo korumpirano priglupo govedo. A nije da su morali da ga biraju. Nisu birali njega no zvalavog Aleka..jerbo je on nositelj liste svuda, od predsednicke u Srbiji do hgijenicara u razredu..sve je to AV. Da je bila lista "Glasaj da Kobasicko bude gradonacelnik"...ma opet bi isti qrac bio. Mozda za nijansu manje glasova. Ana sa vatrom u ocima...tako se na svahiliju kaze "Ana glupa kao tri qrca nacrtana, usputa zla i bezobrazna, jebo joj pas mater". 3 Link to comment
Duhovnost, ljubav i med Posted December 29, 2021 Share Posted December 29, 2021 То су духовне слике, нисам мислио буквално на ватру, наравно. А видите, то јесте донекле проблем у формирању озбиљних партија, нема духовних система, искреног заноса, а када га случајно има код неке индивидуе - то нема ко да види. Не кажем овиме да сам ја у праву око Ане, могуће да нисам, проблем је што већина људи нема своју симболичку Ану. Ево сад, неки насумично одабрани пример: претпостављам да ће антиваксери прећи цензус, можда и у више колона, а да их неко пита шта је њихов занос, чиме се заносите, рекли би "па ето, ми смо лудачки занесено против вакцине", а ја бих им рекао: "Па није то занос, већ је занос када си за нешто, за рецимо за чај од шипурка и када улажеш наду у чај у шипурка да ће уништити корону, па колико год блесаво звучало, то је неки занос, антивакс је само хејт, не и занос".... Хтедох рећи, свако треба да пронађе своју Ану, шта год то било, онда ће бити и озбиљних партија. 1 Link to comment
James Marshall Posted December 29, 2021 Share Posted December 29, 2021 Ovo što ti radiš je udžbenička definicija trolovanja. Nadam se da razumiješ šta hoću da ti kažem. Link to comment
Plajvi Posted December 29, 2021 Share Posted December 29, 2021 4 minutes ago, Duhovnost, ljubav i med said: Хтедох рећи, свако треба да пронађе своју Ану, шта год то било, онда ће бити и озбиљних партија. De si Koeljo, kako zena, deca, devize? 1 2 Link to comment
Recommended Posts