Filozof manijak Posted December 27, 2021 Share Posted December 27, 2021 Džipsi Ciganin, zvuči kao ime nekog romulanskog superheroja 1 Link to comment
James Marshall Posted December 27, 2021 Share Posted December 27, 2021 A Milica je dijete Beograda, sasvim logično. Kontam da bi Aja Jung ubila za ovakav papir na njeno ime. 2 Link to comment
SNARC Posted December 27, 2021 Share Posted December 27, 2021 Dzipsi ciganin = Gej peder 1 1 Link to comment
jms_uk Posted December 27, 2021 Share Posted December 27, 2021 5 hours ago, sigurnost said: zanimljiv izvod iz birackog spiska Jesu li to stigli pozivi za glasanje za referendum? Biracki spisak je (trebalo da bude) zakljucen u ponoc 25.12. Link to comment
slepa živana Posted December 28, 2021 Share Posted December 28, 2021 13 hours ago, jms_uk said: Jesu li to stigli pozivi za glasanje za referendum? Biracki spisak je (trebalo da bude) zakljucen u ponoc 25.12. meni je stigao. to je isto kao ovo na fotografiji koju je sigurnost okačio. tu se vidi vrh a4 papira, a na ostatku je objašnjenje za šta se glasa. 1 Link to comment
Ludi Žika Posted December 28, 2021 Share Posted December 28, 2021 QR kod baca na Yt...objašnjenje itd. 1 Link to comment
cedo Posted December 28, 2021 Share Posted December 28, 2021 Stranka Zajedno za Srbiju (ZZS) saopštila je da je pomoćnik gradonačelnika Šapca Vladimir Mićić, kojeg dovodi u vezu sa incidentom tokom blokade saobraćajnica u Šapcu, jedan od najvećih poreskih dužnika u Srbiji koji, prema javnom dostupnim podacima, državi duguje devet miliona dinara. Link to comment
cedo Posted December 28, 2021 Share Posted December 28, 2021 ima li tko iz kraljeva ? Link to comment
jimi Posted December 28, 2021 Share Posted December 28, 2021 Izgleda da su i oni pribojski svatovi u trenerkama i bez mlade dobili po nosevima. Link to comment
Popular Post munze Posted December 28, 2021 Popular Post Share Posted December 28, 2021 (edited) 1 hour ago, cedo said: ima li tko iz kraljeva ? ima, ja trenutno kazu, pomocnik gradonacelnika, pijan , u klubu pasaz, dobacivao nekoj devojci i spopadao je. onda usao, momak ili brat ili drug, ne slazu mi se izvori i odvalio ga od batina. slomljena rebra, kljucna kost, pocepana arkada. e sad, jos svasta pricaju. da je direktor bolnice unistio alko tekst i na drogu tom dripcu, da obilaze svedoke i prete im. inace , citavo drustvo tog dripca je je bilo iz sns , gradski funkcioneri. pola ih je kazu, odmah pobeglo,a druga polovina je popila samare i neki i fine batine inace nije ovo prvi put da se fizicki obracunavaju. skoro je bila neka proslava privatna ekipe iz sna, u nekoj najgoroj kafancugi blizu zeleznicke stanice, pa se potukli, kosovari protiv domorodaca, gradonacelnik aerodrum , pobegao odmah i jureci se zakucao u semafor. stojao danima iskrivljen, semafor. sprdali se ovde dugo s tim. bas ko divlji zapad Edited December 28, 2021 by munze 10 2 6 4 Link to comment
mareeee Posted December 29, 2021 Share Posted December 29, 2021 @munze da li ima vesti o tome na lokalnim medijima? Link to comment
Caligula Posted December 29, 2021 Share Posted December 29, 2021 On 22.12.2021. at 19:55, Lancia said: Ovi izgleda nista ne prodaju iz Jovanjice, saaamo za licnu upotrebu. U Paracinu ga zovu Kobasicko, to mu je nadimak. Ja zaista ne znam kojom selekcijom nepogresivo biraju ove panjeve od ljudi, iliti tikve, bukve, glave kao kamen za kupus. 1 Link to comment
gospa buba Posted December 29, 2021 Share Posted December 29, 2021 partija im je napunjrna takvim likovima, iz takvog korpusa moraju da biraju. ili ovi bizoni ili zenske koje odmah operishu sve na sebi i obuku se u tigra. vidish da je tek samo malo drugachije izgledajucih ljudi uspela da navede brbana u industrije, ali oni samo zele da se zezaju, nishta ozbiljno. ovo su njihovi ozbiljni,.shta ce ljudi.pokushao je da ih ne pushta u prvi plan, ali su isprednjachili sposobnostima.sent from novi mnogo jak bubamoto. 7 2 Link to comment
Recommended Posts