Jump to content
Delija67

Borilacki sportovi

Recommended Posts

Delija67

Treba nam jedan topic za borilacke sportove da se ne jurimo po opstim temama.Danas sam uspeo da odgledam nekoliko borbi u dzudou sto od danas, sto od prethodnih dana. Bilo je dobrih borbi, ali mi deluje da sudije precesto resavaju meceve kaznama za neaktivnost. Dosta borbi je zavrseno bez poena iz akcija.

Share this post


Link to post
Čutura

da, kaznjavanja za neaktivnost ima dosta zato sto su takva pravila i uglavnom su kazne posteno razrezane osim kada su u pitanju takmicari iz egzoticnih zemalja, imao sam utisak da su njih dosta lakse kaznjavali :fantom:

Share this post


Link to post
Delija67

Kazne se dele po pravilima, ali mi se to ne svidja. Vise volim da pobedi onaj ko uspe da dodje do bacanja nego onaj ko je manje neaktivan. Sutra je takmicenje preko 100kg. Predstavnik Guama ima 218kg. To treba videti na sta ce da lici. Mislim da niko nece moci da ga pomeri.

Share this post


Link to post
ToniAdams

do sada mi daleko najbolji bio prvi rus, laksi od 60. tj neki kavkazac, nebitno.prati prezo, nema sanse da ne pobedi onaj ko je izveo bacanje, ma koliko neaktivan bio. sto tesko i da moze u praksi da bude.secam se onog rusa sto je uzeo valjda u seulu, jedva preko 90 a borio se sa turcinom od 200 kila, i jebiga, dobio na neaktivnost ovog drugog.

Share this post


Link to post
Delija67

Slazem se za Rusa. Do sada je najvise pokazao. Naravno da pobedjuje onaj ko izvede bacanje, ali mi deluje da se previse borbi zavrsi bez bacanja i 2:1 shido.Ne secam se Seula, verovatno ce i sutra tako da bude. Guamac ne ide dalje od 2. kola, ali me bas zanima na sta ce to da lici. Protivnik u prvom kolu mu je Gvinejac od 135kg, a u drugom verovatno Kubanac od 108. Secam se koliko je rvac Kareljin bio veci od svih ostalih i kako mu niko nista nije mogao.

Share this post


Link to post
Čutura

malo sam gledao jutros i batalio,japanac izgubio od ceha na drzanje u parteru, jbt nekad niko nije smeo da sidje japancima u parter a ovaj danas izgubi ko juniorinoue nije mogao da veruje :blink:uhvatila kamera i zblanutog jamashitu na tribinama :)

Edited by Takanohana

Share this post


Link to post
Čutura

finale +100 totalni antiklimaks, riner dva pokusaja bacanja i to dok rusa nisu iskaznjavali, rus ni jedan pokusaj, pffff

Share this post


Link to post

×
×
  • Create New...