Lezilebovich Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 Moram da priznam da sam na Kumovooj strani u ovoj antidopingaškoj misiji. Naravno da navijam za one koji se ne dopinguju ... Link to post
dillinger Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 Sve sve ali Johan Brut Blejk Link to post
Jozef K. Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 Lako, sto?Mislim da nisam dovoljno bolestan da zamislim Koraćeve monologe, ako Getlin uzme.U svakom slučaju snimajte, ko može. Link to post
ExicPL Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 (edited) ...pogresan topik Edited August 5, 2012 by ExicPL Link to post
Alphons Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 danijel bajliDanijel Bajli sa AntibaSve sve ali Johan Brut BlejkIli je Johan Blitz Blejk, ćemo da saznamo u 10 do 11.negativna jonizacija?ne, stvarno se nadam da je neko ovo snimao. Link to post
ducca Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 (edited) Istorijsko vece u svakom pogledu je za nama i pred nama :jerry:Pricajte sta ocete ali to ne bi bilo to bez Koraca... Edited August 5, 2012 by ducca Link to post
Lezilebovich Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 Da nije tu Korać, tu bio bio AcaStop ili Mijaljevic ili neki sličan takav i slušali bio ceo prenos isključivo o brojkama... Link to post
hattori Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 hahaha evo ga opet o tome kako je jedna zemlja izuzeta od doping kontrole... Link to post
dig_chohano Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 Neko mora snimiti finale za pokoljenja. Link to post
Кристофер Лумумбо Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 hahaha evo ga opet o tome kako je jedna zemlja izuzeta od doping kontrole... nije mi jasno kako ova laz konstantno prolazi Link to post
hattori Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 nije mi jasno kako ova laz konstantno prolazivaljda kum zna!covek ima biblioteku o dopingu! Link to post
renne Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 "ni manje, ni vise nego odmah" imperator pekingaПослато са GT-I9000 користећи Тапаток 2 Link to post
Zoidberg Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 Teška srca napuštam fenomenalni HD stream sa BBC-a, kako ne bih propustio kumovu večerašnju dominaciju. :D Link to post
alicante Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 Meni nije jasno kako se budali svake godine po 10-14 dana dozvoljava da ima sopstveni show na tzv. javnom servisu. Treba ga snimati i poslati sve snimke nadleznim pa neka ga bar Ameri tuze za klevetu i oderu ga kada rts nece da ga skloni. Link to post
hattori Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 Meni nije jasno kako se budali svake godine po 10-14 dana dozvoljava da ima sopstveni show na tzv. javnom servisu. Treba ga snimati i poslati sve snimke nadleznim pa neka ga bar Ameri tuze za klevetu i oderu ga kada rts nece da ga skloni.evo ga jos 1 koji ne razume konceptualnu umetnost...<_< Link to post
Recommended Posts