Jump to content
IGNORED

Star Trek


Atreid

Recommended Posts

Genijalno :lol:Data rula. Nerd nitpick: Data skoro nikad nije bio "za konzolom kormilara", nego za onom drugom. :PBTW, moja detinja sećanja na TNG bila su opoganjena kad sam u onom Borg filmu video omatorelog, nagojenog, izboranog Brena Spinera kako i dalje glumi androida Datu. Odvratno. Mogli su bar da ubace neku pričicu o tome kako je Data odradio anti-face-lifting da bi izgledao starije u svojim uzaludnim pokušajima da bude ljudskiji :rolleyes:

Link to comment
Nerd nitpick: Data skoro nikad nije bio "za konzolom kormilara", nego za onom drugom. :P
Cemu li sluzi "ona druga"? :blink::lol:
BTW, moja detinja sećanja na TNG bila su opoganjena kad sam u onom Borg filmu video omatorelog, nagojenog, izboranog Brena Spinera kako i dalje glumi androida Datu. Odvratno. Mogli su bar da ubace neku pričicu o tome kako je Data odradio anti-face-lifting da bi izgledao starije u svojim uzaludnim pokušajima da bude ljudskiji :rolleyes:
Ubili ga u zadnjem filmu, ali nasli mu zamjenu, kao malo 'stariji' model. Nego u DS9, najveci roker u galaksiji:240x320nf9.jpgIggy Pop odnosno Yelgrun kao Vorta, operativac Dominiona:http://www.geocities.com/p_auli/yelgrun.html :pera: Edited by Atreid
Link to comment
  • 3 months later...

Odgledah kompletan Voyager, trebalo mi dva mjeseca za tu operaciju...Pocetak onako, sve negdje do polovine trece sezone, razradjuju likove, uz stalne fajtove sa nekom sektom, poslje krece zajebancija sa Borgovima, pa sve do kraja, sjajno. Kraj je odlican. Voyager mi tu zapravo najblizi originalnoj seriji, brod u dupokom svemiru, ne moze da racuna na logistiku flote, moraju da se snalaze kako znaju i umiju.Doktor definitivno najjaci lik. Sedam od devet isto odlicna posebno na pocetku dok sve radi po svom, kasnije kad se uljudi malo izgubi na sharmu. Odlicna serija u svakom slucaju.

Link to comment

Meni je "The next generation" neprevazidjen. Vidi se po nicku :lol: ! Redovno to pratim na HRT-u. "Deep space nine" mi se nimalo nije dopao tako da nisam nešto posebno to pratio. Niko nema harizmu gospodina sa mog avatara! Voyager sam gledao samo otprilke od momenta kad se pojavila Sedma od Devet pa do kraja i deluje mi gledljivo. Ono poslednje mi se nimalo nije dopalo.

Link to comment
  • 1 year later...

Čestitke jednom od najboljih pozorišnih glumaca današnjice!Nažalost, obreo se u najgorem društvu na planeti, koje treba počistiti i zatrti bacačima plamena i biološkim otrovima, ali OK, trenutno je to ugledno društvo baja...

Link to comment

Na SCI FI Srbija svakodnevno idu po dve epizode, mada mislim da kontinuirano prikazuju jednu istu sezonu, uvek se zadržim bar nekoliko minuta. Moj sestrić od dve ipo godine je već naučen da svaki pu kad ja kažem " Vidi, Enterprajz", zaustavi sve aktivnosti i odgleda kako brod odleće u vorp. :lol: :lol: :lol: Sve čestitke Patriku Stjuartu na tituli.

Link to comment
Na SCI FI Srbija svakodnevno idu po dve epizode, mada mislim da kontinuirano prikazuju jednu istu sezonu, uvek se zadržim bar nekoliko minuta. Moj sestrić od dve ipo godine je već naučen da svaki pu kad ja kažem " Vidi, Enterprajz", zaustavi sve aktivnosti i odgleda kako brod odleće u vorp. :lol: :lol: :lol:
Za trekije sa kablovskom u Srbistanu su definitivno nastupila bolja vremena. ST TNG i ST Enterprise idu svakodnevno na SciFi.rs, a na HRT-u ide ST Voyager. Jos kad bi se neko setio da pusti remasterizovani ST TOS... e to bi bio pun pogodak...Inace puna podrska za usmeravanje sestrica, nece u zivotu videti na TV-u mnogo lepsih prizora od skoka Enterprise-a u warp... ;)
Link to comment
  • 3 months later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...