renne Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 Šta radi ova Jang Mi, ovo je neevrovatno 125 bez ikakvih problema Link to post
teacher Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 kakvo takmičenje u dizanju tegova, majko moja...estel, uživaš? Link to post
Feindouno Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 Bezveze, ove ne mogu da podignu 3x svoju tezinu Link to post
teacher Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 Prvo Ruskinja WR u trzaju, a onda Kineskinja WR u totalu uz OR u nabačaju... Link to post
zez Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 Prvo Ruskinja WR u trzaju, a onda Kineskinja WR u totalu uz OR u nabačaju...njih garant ne bi smeo da banujes, plus kineskinja pozdravlja po vojnicki. Link to post
teacher Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 njih garant ne bi smeo da banujes, plus kineskinja pozdravlja po vojnicki.njih ne bih HTEO da banujem. sjajne cure, moj tip društva... Link to post
Jozef K. Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 Neverovatno. Žao mi je Ruskinje. Da li je imala prava da ide na 184, a ne na 187 kg? Mada je nju poprilično iscrpilo dizanje 181, pa nisam siguran da bi uspela i manju težinu. Link to post
boshoku Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 meni ovo olimpijske igre; + atletika, plivanje, gimnastika, skokovi u vodu i još nekoliko. Link to post
ToniAdams Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 kurac sam odgledo, ne radi mi net. el imaju snimci nedje? Link to post
Aineko Posted August 6, 2012 Author Share Posted August 6, 2012 kakvo takmičenje u dizanju tegova, majko moja...estel, uživaš?sad cu da uzivam uz catch up na bbc-ju. morala sam da biram izmedju zena i muskaraca posto konsekutivne neprospavane noci ne mogu da izdrzim uz faks i treninge. (btw, Toni, bbc ima snimak).ajde javi ako saznas za one rekorde. hvala :) Link to post
ToniAdams Posted August 6, 2012 Share Posted August 6, 2012 odgledao. ludilo.jebote, kolka je kineskinja, i koliko je bacakala onaj teg pre dzrka! Link to post
Recommended Posts