Jump to content

Rukometni turnir


Cash

Recommended Posts

Niko jos nije otvorijo pa rekoh da pocnem :) Zene igrale juce Hrvatice izgubile od Brazilki, Crnogorke se mucile sa Britanijom, Francuskinje dobile Norvesku :Hail: A muskarci igraju danas Island rutinski odradio Argentinu. Sad igraju Hrvati koji razbijaju Koreju 12-6Nasi rukometasi danas od 17.15 protiv Španije. U nasoj grupi jos su Hrvatska, Danska,Juzna Koreja, Madjarska.Dokle mogu Vukovicevi puleni. Moze li medalja?

Link to post
 • Replies 268
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

 • Feindouno

  28

 • James Marshall

  27

 • freakns

  26

 • Cash

  16

Ako prodjemo grupu...opet idemo na jedinu jaku ekipu iz druge grupe. zreb za turnir je sramotan, prevelika disproporcija u kvalitetu.Ali za nas je stvarno uspeh sto smo ovde. Cetvrtfinale bi bilo super.

Link to post

Ako prodjemo grupu da budemo zadovoljni. U nasoj grupi ima 5 reprezentacija koje su dovoljno kvalitetne da se medjusobom pobedjuju. Samo je J. Koreja slabija ali i oni su opasni ako se lose udje u mec. Sa druge strane ako prodjemo u 1/4 finale iznad 4 mesta mozemo i u 1/2 finale jer verujem da su Francuzi tamo prvi(mada na pripremama nisu briljirali kao ni na EP) i da ostaju Island i Svedsaka za 2 i 3 mesto a to se moze dobiti.Zato da budemo srecni sa 1/4 finalom.

Link to post
Boza_zvani_Pub
Danska se napatila protiv Mađara 27-25
odlican mec, gledao sam 2. pol. nemamo mi sta da trazimo tu... Edited by Boza_zvani_Pub
Link to post

Sad na HRT2 gledam CRO-ANGOLA. Hrvatice bile ocajne u prvom poluvremenu pa je negde pred kraj hrvatski trener uzeo timeout: Koji vam je kurac, probudite se ej probudite, ocete da sami sebi zagorcate zivot. Pre tog TO bilo +2 Angolu, sad je 22-17 za CRO :D . Eto koliko urlanje moze da da pozitivnog efekta a ne kod nasih odbojkasica Terzic :isuse:

Link to post
Roger Sanchez

Jako mi se sviđa što tako razgovijetno puštaju trenere! :D Jučer sam čuo trenera Amerikanki (koš) ''We gotta get more physical withh these guys!''

Link to post

Madjari gube na poluvremenu od J. Koreje 9-7. Napisah severnije da je J. Koreja opasna ako se losije udje u mec. Hrvati danas favoriti. Bice napaljeni zbog EP.

Link to post
×
×
 • Create New...