Jump to content

Zenski turnir


Feindouno

Recommended Posts

Amerikanke se pate protiv HR, u 27. minutu vode samo 3 razlike, Slavko luduje na HRT-u 2.Ranije Kina iznenadila Cesku a Ruskinje jedva, velikom serijom u 4/4 dobile Kanadu.Turska je jedini favorit koji je opravdao ocekivanja za sad, dobile Angolu 22 razlike.

Link to comment
Amerikanke su bolje nekih 50 razlike ali igraju k'o budale.
Ja sam gledao Ruskinje i tu se vidjelo da ove sere trojka i da je pitanje vremena kad ce da se raspadnu. U ovoj utakmici to nije slucaj, prosto ne znam cime se moze opravdati ovaj jad od americke igre
Link to comment

Ne znam ni sam, mozda prva utakmica pa su malo nervozne jer sve zele da se pokazu. Pri tom mi se cini da se ne zna koja je glavna ovde, trener besomucno rotira sve i trazi idealnu petorku.

Link to comment
A sto kompleksas?
pa shta ja znam, chovek iz godine u godinu ima toliko dominantne sastave, vishe puta je bio neporazen, a opet se mrzi sa svima i uspeva sa svima da se posvadja ponovo i ponovo. daleko od toga da kazem da je jim calhoun neka dusha od choveka, ali i sa njim je uspeo da se mrzi na smrt, a samo rade na istom mestu :D
Link to comment

Aha, dakle Dusko Vujosevic zenske kosarke, tako reci :DKako god, Amerikanke ce se prosetati do zlata. Sta mislis ko ce osvojiti srebro? Avstralija bez Bevillaque i Taylor, a i Jackson se nesto povredila u pripremama plus ne znam sta je radila zadnjih par meseci. Mozda Ruskinje sa Becky Hammon?

Link to comment
×
×
  • Create New...