freakns Posted August 12, 2012 Share Posted August 12, 2012 dobro je, nisu gmazovi uplakani uzeli Link to post
SleeperSleep Posted August 12, 2012 Share Posted August 12, 2012 tako mi i treba kad seruckam pre vremena.@Ikarmuda & ispasa :P ?¿jebi ga, morao sam pod pritiskom da se odreknem svog tm-a.drago mi zbog rusa, konacno su igracki kvalite pretocili u timski i zlato. mnogo volim odbojku, predivna je bila tekma i za mene je ovo najlepsi dogadjaj na olimpijadi, uz trku na 800m i nasu zlatnu medalju. Link to post
Töölönlahti Posted August 12, 2012 Share Posted August 12, 2012 Negde sam čitao da Rusi uvek puknu pod pritiskom i da gaje degutantnu serve & block odbojku, biće da sam zato bar 3x više uživao u tekmi nego što bih inače.Uglavnom, told you so. Link to post
wall Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 Rusi mi se cine kao najveci favoriti. Jaki su, uzasno jaki.Da se i ja pohvalim vizionarstvom na sportu.Nije pristojno, ali toliko je retko... :D Link to post
Zaz_pi Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Suicide after Olympic failure? Russia’s volleyball coach found hanged in hotelThe head coach of Russia’s national women’s volleyball team was found hanged in his hotel room in Croatia, local media reported. The team’s lackluster performance at the London Olympics may be behind the alleged suicide. Link to post
Recommended Posts