Jump to content

Olimpijada na RTS-u


Boza_zvani_Pub

Recommended Posts

Boza_zvani_Pub

Za zaista ne nadjoh nigde ko je sve od novinara poslat u London. Ide li nam kum? Kako god, program je po ceo dan na rts2, evo programa za subotu:cmsImage.jpg?imageId=2340cmsImage.jpg?imageId=2342

Edited by Boza_zvani_Pub
Link to post
 • Replies 396
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

 • James Marshall

  33

 • Halvard

  27

 • Далибор

  22

 • bergasa19

  20

na 400m slobodno nastupa stjepanek :rolf:edit: za streljastvo rts vec siguran da uzimamo medalje, pa bukirali oba prenosa. baksuzi!

Edited by Parsons
Link to post

Inace, da malo spinujem, koliko sam video i Eurosport ce prenositi igre, ne znam da li sve sportove ili samo bazicne tek nije lose imati opciju vise, pogotovu sto ce na vecini kablova HRT biti ugasen naredne 2 nedelje, dok RTS nece moci bas sve da pokrije.Inace specijalka na kraju dana se zove "Šesti krug" :Hail: Mislim da tu vec nema dileme ko ce voditi, sem ako nije ugurao dupe u avijon za London.http://www.novosti.rs/vesti/spektakl.147.html:389271-Sportska-redakcija-RTS-Ocekujemo-tri-medaljeNajvažniji sportski događaj na svetu čast je, ali i odgovornost za osmoricu novinara RTS. Put Londona kreću 25. jula, u sastavu: Slobodan Šarenac, Predrag Milinković, Predrag Strajnić, Duško Korać :Hail: , Radoslav Simić, Jovan Memedović, Vladimir Mijaljević i Aleksandar Stojanović. Izduvao Kovinjalo.

Edited by ducca
Link to post

HRT-ov program za subotu npr. poklapa se sa RTS-ovim za mozda tek dva prenosa i jos jednog snimka. HRT ce biti fokusiran (kao i RTS sa nasim) na sportove sa njihovim takmicarima.Eurosport kao po obicaju fokusiran na bazicne sportove plus nesto malo prenosa odbojke i tek poneki prenos rukometa i kosarke.

Link to post
James Marshall

Na ES nema streličarstva <_< , ali zato ima dizanja tegova za sve pare. Ali ima i ž. odbojka, :wub: Kao i obično, ES će gledati da prenosi najatraktivnije utakmice, koje bi RTS-u mogle da promaknu zbog nekih preklapanja sa našima.

Link to post
Željno očekujem Memedove izveštaje "behind the scene".. :)
i eventualno prenos neke zenske odbojke :wicked:
Link to post
gervasius twinkleminkleson

Lako mi je za vas, vama u najgorem slucaju slijedi Aca. Nama jebeni Branko Vujisic :isuse:RTCG mati, nemoj skremblovati.

Link to post
×
×
 • Create New...