Jump to content
IGNORED

Krckanje vinila


zzzzz

Recommended Posts

Znam da je spem i ubijte me ako hoćete zbog toga, ali moram vam saopštiti da sam napravio sajt koji služi krajnje idiotskoj svrsi - slušanju muzike uz dodatak krckanja vinila u pozadini. Zove se http://vinylcrackle.com/ i surovo eksploatiše youtube, tako što samo umesto "youtube" u adresu sajta stavite "vinylcrackle" i to je to. A možete i da pretražite ako vam je tako milije. Biće još nekih stvarčica, ali ovo je ono što sam za sada sa ortakom uspeo da odradim. Značilo bi mi da kažete šta mislite o ideji, pošto već nekoliko nedelja petljam na ovome. Svako dobro, dragi ljudi.

Link to comment
  • Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Indy

    16

  • 3opge

    7

  • Прслин

    7

  • giuseppe

    7

napravi neki zaobidj da mi ne izilazi "Unfortunately, this video is not available in Germany because it may contain music for which GEMA has not granted the respective music rights."i bicu ti redovan na sajtu :)

Edited by aram
Link to comment

Slazem se, ja gramofon slusam redovno, zato mi je i palo na pamet, ali za one koji ga nemaju ovo je, nadam se, solidan surogat. Moja preporuka je da se, za bolji ugodjaj, ugasi ekran, sto radim i inace kad slusam muziku preko kompa.Sto se tice sajta koji "premoscuje" ogranicenja po pitanju autorskih prava, verujem da bi momentalno postao megahit, ali i da bi vlasniku gestapo zakucao na vrata u roku od odmah.Inace, da napomenem, zvuk krckanja na sajtu potice sa mog primerka prve ploce Petra Pana.

Link to comment

Evo, sad ima neku najjadniju varijantu voljuma... Jebga, koliko para toliko krckanja...P.S. Hvala za pohvalu, naravno da sam ja, bice toga jos...

Edited by zzzzz
Link to comment

Hvala mnogo, mada cenim da ljudi koji su iskreni hi fi zaluđenici po definiciji moraju mrzeti sve što narušava arijevsku čistoću zvuka... Krckanje je meni kul, jer sam uvek imao loše gramofone i izrabljene igle, a cenim da je to slučaj i sa većinom drugih, tako da ova ideja ide na patetiku i nostalgiju širokih narodnih masa, a ne na one koji vole vrhunski zvuk, što je pomalo i dobro, jer je elite uvek manje nego plebsa...

Edited by zzzzz
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...