Jump to content

Atletski pbp


teacher

Recommended Posts

Da li je moguce da je Bolt svjesno pustio ove 2 trke da malo skine pritisak sa sebe?
Stotku nema šanse da je 'pustio'. Em čitavu sezonu ima problema na prvih 50 metara, em je Blejk istrčao bolji rez od svih Boltovih ove god, em mu je na 70m bogami i sam plasman na OI visio o koncu. Nije lud.
Link to post

Julovac prlazi kvalifikacije, teacheru u inat!i znam da sam nerealan, ali posle ovih medalja sa EP, ocekujem makar 3 finala nasih(tj 2+ Dudas medju 8). jebiga, kapiram da moze i nas jednom da usere :Dmedalje su ipak van domasaja... cak nama nerealno optimisticnim je toliko jasno :D

Link to post
James Marshall
Bolt povređen pred Olimpijske igre!
Najbrži čovek na planeti zbog problema sa leđima otputovao u Nemačku kod renomiranog lekara Hansa Milera-Volfarta.Kakve će biti Olimpijske igre ako na njima ne bude učestvovao Jusein Bolt?Tri nedelje pre početka atletskog turnira postalo je jasno da je njegov nastup pred londonskom publikom pod velikim znakom pitanja, zbog bolova u leđima.Otputovao je u Nemačku na pregled, a njegov trener obrazložio je da je preventivno otkazao učešće svog štićenika na mitingu Dijamantske lige u Monaku 20. jula."Bolt 'vuče' problem sa leđima još od domaćeg prvenstva u Kingstonu, gde je osetio blagi bol. Posle pažljivih pregleda zaključio sam da moram da otkažem njegovo učešće u Monaku, kako bih mu omogućio dodatno vreme za terapije i trening uoči Olimpijskih igara", rekao je atletski stručnjak Glen Mils.Mediji u Jamajci ukazuju na to da je Bolt (25) rođen sa krivom kičmom i da zbog toga s vremena na vreme imao zdravstvene probleme. Poslednji put - krajem 2010. godine.Iako je olimpijski šampion najavljivao da će u Londonu pokazati kojom brzinom ljudsko telo može najbrže da se kreće, potencijalno teška povreda zabrinula je sve ljubitelje atletike.Nije se osećao najspremnije ni u februaru, kada je odustao od učešća u prvoj trci ove sezone, seo u avion na Karibima i putovao 22 časa do Evrope.
Link to post

Kenenisa nije uspio da se plasira na OI :(Gebremeskel postavio najbolje vrijeme sezone (5. svih vremena), Gebrhiwet oborio juniorski WR :Hail:Tariku Bekele ide kao 3. Etiopljanin.Sjajna trka na 5k

Edited by Feindouno
Link to post
  • 3 weeks later...

Srpski bacač kugle Asmir Kolašinac dokazao je na Otvorenom prvenstvu Hrvatske u Rijeci da se nalazi u sjajnoj formi. Kolašinac je zabeležio rezultat od 20.85m, što je novi lični, ali i državni rekord. Njegov najbolji dosadašnji rezultat bio je 20.64m, a na Evropskom prvenstvu u Helsinkiju osvojio je bronzanu medalju hicem od 20.36m.

Link to post
Đipalo Junuz
Kako državni rekord? Perić je bacao preko 21 m.
Zaleteli se novinari, sad je svuda ispravljeno i piše samo da je bacio lični rekord. Perićev & državni rekord je 21,77 m. Edited by fanjo
Link to post
  • 2 weeks later...

Sutra odmah strasna trka na 10000 metara za zene, Cheuriyot vs. Dibabe. Zanimljivo da Ceriot nije izgubila trku 2 godine, a Dibabe nije nikad izgubia na 10000m u zivotu.

Link to post

Dibaba se preziva(ju).Prva recenica bi bila ok ali nazalost Genzebe i Ejegayehu se nisu kvalifikovale.Svim srcem uz Tirunesh ka' i vazda!

Link to post
×
×
  • Create New...