Jozef K. Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 Češka-PortugalNemačka-GrčkaŠpanija-FrancuskaEngleska-Italija Najsumnjiviji mi je prvi par. Ostalo očekujem sigurica. Link to post
keitel Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 Češka-PortugalNemačka-GrčkaŠpanija-FrancuskaEngleska-ItalijaAko se nisam zabrojao, ppp daje prednost Francuzima, zanimljivo. Link to post
Cash Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 Češka-Portugal Portugal favorit ali ako ne rese to u regularnom delu, ispadaju.Nemacka-Grcka Desice se najvece iznenadjenje na ovom Euru. Nemci nisu nista ekspresno odigrali, a inace imaju i kompleks od balkanskih ekipa. Pobedjuje Grcka 2:1 nakon produzetka.Španija-Francuska Španci su umorni i imam utisak da jedva cekaju da odu na godisnji odmor. Francuzi idu dalje.Enleska-Italija ovde je x ko kuca. A za dalje je tezko predvideti ko ce dalje, sreca ce odluciti. :) Link to post
Mostly harmless Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 Češka - Portugal 0:2Nemačka - Grčka 2:0Španija - Francuska 2:1Engleska-Italija 1:1 aet, 3:4 penali Link to post
gervasius twinkleminkleson Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 Salpingidis ce, manirom Jordana Lechkova, izbaciti Njemce sa turnira MMW. Portugal rutinski prolazi Cehe, Spanci Francuze ne bash rutinski, ali prolaze. Italija - Engleska... Italija je bolja, bolje igra, mislim i da u principu dosta manje odgovara Englezima nego Spanija, ali imam osjecaj da ce Englezi proci dalje. I onda ispasti u polufinalu od Grka, koji u finalu ipak polazu oruzje pred zahuktalim Spancima. Link to post
WTF Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 Portugal, Grcka, Spanija i Italija idu dalje. Link to post
Budja Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 Jebo vas Portugal.Po naski se kaze Portugalija. Link to post
čekmeže Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 Sa Grcima se igra u Danzigu što je domaći teren tako da...biće masakr. Link to post
Timmi Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 (edited) sedam razlicitih reprezentacija je igralo finale otkad se igra sa 16 ekipa i sve su se plasirale u cetvrtfinale, uljez je jedino engleska. priznajem, cuo sam od mijaljevica. :blush:edit Edited June 20, 2012 by Timmi Link to post
Mauci Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 A da li se ikad desilo da se nijedna utakmica na prvenstvu nije zavrsila 0:0? Ove godine jos nismo imali najnepopularniji rezultat. Link to post
kapetanm Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 Čudi me da ovo prvenstvo nije iznedrilo obilje materijala za Frazetine™ Link to post
Recommended Posts