nisam ja Posted December 3 Nisi valjda to jeo? Pa to se pravi samo za dekoraciju nekim odrescima, jer lepo izgleda. Jeo testo spesto s lišćem. Palma će te ekspedajtovati dok si reko 3 iljade. Kakav metro hipster gejnijalac usred svetozareva. Quote Share this post Link to post
mraki Posted December 3 Ja zapekao karfiol danas, nisam to pravio ranije (sem u musaci). Baš lepo leglo uz ćureće šnicle. Quote Share this post Link to post
Jumanji Posted December 3 2 hours ago, ordi said: bio bi red da komšiluk pozoveš na ručak Sledeci put ze zovem 🙂 Na plecku ili ne biras mnogo? Quote Share this post Link to post
ordi Posted December 4 ne biram; zvuči preukusno to što si spremila. Quote Share this post Link to post
gone fishing Posted Friday at 19:43 kuvarice manje zbori da ti ručak ne zagori Quote Share this post Link to post
*edited by mod Posted yesterday at 01:52 Konacno se nakanio da odradim recept sto mi stoji u bookmarku poodavno. https://www.thugkitchen.com/recipes/garlic-sriracha-noodles?fbclid=IwAR20QVA6tI3uUhiAb1WHUcGUuLlLEhdBDOSTXv1AJfrOiswj20COIMGD48g Naravno izbacio nooch tj prehrambeni kvasac i edamame jer ko to jos ima na gajbi? A ostalo manje vise sve po receptu i sjajno je ispalo iako sam imao sumnje oko kombinacije sa kikiriki puterom i sirachom. Quote Share this post Link to post