Jump to content

MYH3E KOH3A

Featured Replies

Posted

ko je sad tamo na vlasti?sta se desava sa kejom?koje kafane valjaju?gde su krcmarice najbolje?

• Replies 316
  • Views 46k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• imaju neke cesme na Lidu na bar dva mesta. Sad da li je voda za pice ili tehnicka to ne znam. Mislim da sam je pio i da mi nije bilo nista.

• Miki_belavista
    Miki_belavista

jel istina da je Zemun pun kriminala i droge ili su to carsijske price?

• Miki ko da je novinar početnik u Blicu ili tako negde. Kakva su to pitanja na svakoj temi?

Jel gledali Drajv?

morao Toma da dodje da bi otvorili ovaj topiku Dubocici i dalje najbolja krilca

radi li drvce?

radi li drvce?
Mora da radi!
Jel gledali Drajv?
snima se nastavak u kome gine na lezecem panduru kod navipa. nije bilo izbora, pa naprednjaci, ivica sto upravlja maricama i kostunja. samo da se ne preslika na ostatak.kej je prosiren od sarana do venecije ovde slike http://www.beobuild.rs/forum/viewtopic.php?id=540&p=6za krcmarice moras doci da semplujemo.
ko je sad tamo na vlasti?sta se desava sa kejom?koje kafane valjaju?gde su krcmarice najbolje?
Kej je napravljen delom i ne izgleda lose, cak iznenadjujuce atmosfericno (setao ovih dana kada je duvalo/padala kisa, sve je bilo prijatnog izgleda) U 'Gladnom Vuku' su najbolja krilca na rostilju ikada (mada ih nesto nisam ni mezetio na drugim mestima) + imaju neke dobre ustipke od mesa, cene su za narod. Kafana 'Naja' u centru Zemuna (kod pijace) ima bas sve dobro plus su cene takodje skoro pa za narod. Probao dobro domace vino u inace skupim 'Platanima' na keju. Kafana Sharan je standardno dobra.
radi li drvce?
radi, ali u karadjordjevoj. preseljen je iz parkica pre 300 godinE.

Ko hoce da jede za mizerne pare nek svrati u pekaru kalevski aka socijalu :P

kale prodaje krofne za 10 din! sta jos ima za te pare? tek nedavno sam provalila da je pekara preko puta prve beogradske isto kalevski. i mislim da i u njegosevoj u zemunu imaju isto, pored one velike u bezanijskoj. burek kod petrovica je :wub:

radi, ali u karadjordjevoj. preseljen je iz parkica pre 300 godinE.
hvala za info. izgleda nisam bio 300 godine :(
kale prodaje krofne za 10 din! sta jos ima za te pare? tek nedavno sam provalila da je pekara preko puta prve beogradske isto kalevski. i mislim da i u njegosevoj u zemunu imaju isto, pored one velike u bezanijskoj. burek kod petrovica je :wub:
Kalevski ima radnju i preko puta Lukoila u A. Dubceka , blizu poljoprivrednog faxa
hvala za info. izgleda nisam bio 300 godine :(
ma da, nesto se secam da je goreo taj kiosk, pa se nije znalo gde se sele... kad ono, ops, evo ih kod mene u ulici, mogu papirnim avioncetom da narucim Djuntu :-)
Kafana Sharan je standardno dobra.
kafana sa najgorom uslugom ikad. tamo vise ne idem...
kafana sa najgorom uslugom ikad. tamo vise ne idem...
+1