Jump to content
IGNORED

Pomozimo bratu Kojotu


Аврам Гојић

Recommended Posts

Matori kada stigne paradajz, evo sta uradi. Prepolovi socne lepe paradajze, i malo ih posoli. Drzi ih u rerni jedno 45 minuta na tipa 150 stepeni, da se skvrce malo. U medjuvremenu narendaj pekorino sir, i posle 45 minuta sipaj po paradajzima i zapeci sir. Nema lepseg povrca od tog, mozes jesti kao prilog mesu.

Link to comment
  • Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • henrik larsson

    15

  • gospa buba

    6

  • belch

    6

  • Аврам Гојић

    5

Ako sreća zbog dolaska Čika Crnog ne natera Kojota da se oda bahatom povrtarenju, ništa neće.
Pa daj neki recept jebemu sve, ko ce ako neces ti
Link to comment

Čekaj bre, polako, ne može tako naglo, sećaš se one digove priče. Idemo postupno, prvo da krene sa 700g testenine samo sa sirom i jajima, oko ponoći, pa onda sve manje i sve ranije, pa ubaci poneki čeri paradajz, pa list salate...

Link to comment

kako si rekao da si prvi put probao pirinač :blink: evo ideje da ga malo oplemenišu šerpu sipaš malo maslinovog ulja kad se ugreje dodaš 1 čen belog luka i struk ruzmarina. Kad luk požuti izvadiš ga(i ruzmarin) ubaciš iseckane zelene masline i kuvan i procedjen pirinačlagano mešajne budi stipsa otvori se za onaj integralni pirinač neuporedivo je bolji

Link to comment

meni je ovo sa kojotovom ishranom najveci 'wtf' u zivotu. mislim, na stranu sulude preferencije (ko moze da voli sugavu sunketinu i kackavaljcine vise od kelerabe, kukuruza i celera?!), ali na koji nacin mozes da prozivis zivot u srbiji a da ne jedes satarash, pilav, boraniju i grasak kao kuvana jela?!!!kojote, stvarno.

Link to comment

luk i ruzmarin su tu samo da daju šmekpirinač je poprilično neutralan i taj čen bi mu sjebao koncepciju potpun(ne rekoh, a mislio sam da se podrazumeva luk ne seckati)@kojotizbaci jebenu Vegetu i sve začine tog tipa iz kuhinje :paklenikuvar:

Link to comment
luk i ruzmarin su tu samo da daju šmek™pirinač je poprilično neutralan i taj čen bi mu sjebao koncepciju potpun(ne rekoh, a mislio sam da se podrazumeva luk ne seckati)@kojotizbaci jebenu Vegetu i sve začine tog tipa iz kuhinje :paklenikuvar:
nadam se da ovo sa lukom larsson neće primetiti...što se tiče vegete i začina, tu se 100% slažem.
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...