levi Posted July 18, 2015 Share Posted July 18, 2015 Moguće, reakcija na glasove u glavi i odvojenost od realnosti, isto kao i Sir oliver, DJ Vucicevic, Božo Koprivica i Milojko Pantič. Ista govna Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted July 18, 2015 Share Posted July 18, 2015 Ista govna trpanje u isti koš bože koprivice sa milojkom, sir oliverom djvom mnogo više govori o onom ko to čini nego o samom košu ono što njega jedino kvalifikuje sa istima je jedna jedina rečenica, odgovor na pitanje novinara opskurnog kanala da li bi ste ikada navijali za zvezdu. a nabrojane, decenijski staž u "informisanju". samo mi reci da se na indoktrinaciji mogu uporediti božino rukovođenje dramskim programom rts i milojkovo uređivanje sportske redakcije iste tv. ili uređivanje tabloida sa jednom fb stranicom Link to comment
levi Posted July 18, 2015 Share Posted July 18, 2015 Pa i Milojko je tu zbog jedne izjave opskurnoj televiziji Kakva indokrinacija, što je navijao za Zvezdu u kupu šampiona? To je normalno, i Strajnić je navijao da ga Milivoje da iz penala Link to comment
MiddleClass Posted July 19, 2015 Share Posted July 19, 2015 Vrijeme je za topik - ko ima veceg Koprivicu? Link to comment
teacher Posted July 19, 2015 Share Posted July 19, 2015 To ovaj umobolnik? Sent from my iPad using Tapatalk HD Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted July 19, 2015 Share Posted July 19, 2015 trpanje u isti koš bože koprivice sa milojkom, sir oliverom djvom mnogo više govori o onom ko to čini nego o samom košu ono što njega jedino kvalifikuje sa istima je jedna jedina rečenica, odgovor na pitanje novinara opskurnog kanala da li bi ste ikada navijali za zvezdu. a nabrojane, decenijski staž u "informisanju". samo mi reci da se na indoktrinaciji mogu uporediti božino rukovođenje dramskim programom rts i milojkovo uređivanje sportske redakcije iste tv. ili uređivanje tabloida sa jednom fb stranicom Da da, Bozo je inace class personified Covjek je budaletina. Link to comment
pbg12345 Posted July 19, 2015 Share Posted July 19, 2015 ne kapirate vi tu estetiku :( jesu on i milorad vucelic kakav rod? lice Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted July 19, 2015 Share Posted July 19, 2015 ne kapirate vi tu estetiku :(+1napokon neko ko shvata Link to comment
levi Posted July 19, 2015 Share Posted July 19, 2015 Ista govna. Samo je Milojko simpatični blenta koga niko ne shvata ozbiljno, a ovi ostali su zli i podli trovači Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted July 19, 2015 Share Posted July 19, 2015 Samo je Milojko simpatični blenta Link to comment
MiddleClass Posted July 19, 2015 Share Posted July 19, 2015 Koprivica je kucao preko Vujosevica! On, Dozet i Tica trio fantastiko prije 15 godina! Link to comment
samo_opusteno Posted July 19, 2015 Share Posted July 19, 2015 trpanje u isti koš bože koprivice sa milojkom, sir oliverom djvom mnogo više govori o onom ko to čini nego o samom košu ono što njega jedino kvalifikuje sa istima je jedna jedina rečenica, odgovor na pitanje novinara opskurnog kanala da li bi ste ikada navijali za zvezdu. a nabrojane, decenijski staž u "informisanju". samo mi reci da se na indoktrinaciji mogu uporediti božino rukovođenje dramskim programom rts i milojkovo uređivanje sportske redakcije iste tv. ili uređivanje tabloida sa jednom fb stranicom Pronadji Bozin tekst posle Danilovicevog prebijanja sudije ako ti nije dovoljno to sto covek naziva Belosevica govnom na promociji knjige o derbiju. Link to comment
pantelia Posted July 20, 2015 Share Posted July 20, 2015 Podjednako oštar Vučelić je bio i kada su ga novinari podsetili i da su utakmice neke Partizana u ne tako davnoj prošlosti bile predmet sličnih debata "Nikad!", brecnuo se Vučelić na konkretno pitanje da li se i Partizan bavio nečasnim radnjama. "Nikad! Otkad znam za sebe Partizan nije radio ovakve stvari. Znate šta, ja znam Džarovskog, pričao mi je o tome, znam i kako su se u drugoj ligi utakmice završavale rezultatom 99:0, znam i kako se nameštaju utakmice i po svetu, o tome mogu romani da se pišu. Ali zapanjen sam dešavanjima na Vračaru". Eto, vidite da nismo isti, Vucela kaze Link to comment
katamaran Posted July 20, 2015 Share Posted July 20, 2015 Al dobro je sto se medju prepostenima nasao najposteniji da prica o kriminalu i necasnim radnjama Link to comment
bradilko Posted July 20, 2015 Share Posted July 20, 2015 Ne skrecite sa teme.ponovo o zvezdi bruji fudbalska evropa.. Link to comment
Recommended Posts