EmptyClip Posted July 15, 2015 Share Posted July 15, 2015 Запањујуће колико је мало информација потребно људима да изграде хардкор став и приде га агресивно бране. Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted July 15, 2015 Share Posted July 15, 2015 gledao juče neki dokumentarac na rts o početku košarke u srbiji. emisija bila o osnivanju kkp i kkcz. pa kao forum da sam čitao. samo fale zajcev i kim. taj rivalitet nema veze sa ćokijem i dulom to je u genetici. gledaš dede jednom nogom u grobu koji se raspravljaju ko je koga osnovao, ko je imao veće hranarine i ko je koga dobio u derbiju '47e Link to comment
MayDay Posted July 15, 2015 Share Posted July 15, 2015 Je l bila neka baba da nesto prica? :D Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted July 15, 2015 Share Posted July 15, 2015 bila sad sam proverio, zove se kao i film bili smo prvaci sveta Link to comment
bradilko Posted July 15, 2015 Share Posted July 15, 2015 Saperova supruga.prica kako je dobila samar na utakmici jer se radovala kad je partizan dao kos.a srdjan kalember zajebava druga iz partizana da je cesto plakao u to doba.valda su partizanovu svlacionicu zvali soba za plakanje Link to comment
palikaris Posted July 15, 2015 Share Posted July 15, 2015 Saperova supruga.prica kako je dobila samar na utakmici jer se radovala kad je partizan dao kos.a srdjan kalember zajebava druga iz partizana da je cesto plakao u to doba.valda su partizanovu svlacionicu zvali soba za plakanje decenijske traume Link to comment
MayDay Posted July 15, 2015 Share Posted July 15, 2015 Dobro, ona je nastavnica. Ja cu da budem ona. Jedino sto je rodila debila koji nije talentovan ni za jedan sport. Link to comment
harper Posted July 15, 2015 Share Posted July 15, 2015 gledao juče neki dokumentarac na rts o početku košarke u srbiji. emisija bila o osnivanju kkp i kkcz. pa kao forum da sam čitao. samo fale zajcev i kim. taj rivalitet nema veze sa ćokijem i dulom to je u genetici. gledaš dede jednom nogom u grobu koji se raspravljaju ko je koga osnovao, ko je imao veće hranarine i ko je koga dobio u derbiju '47e Gledao i ja sinoc i stekao isti utisak. A najbolje je sto su svaku od tih anegdota presecali "ali, ipak smo mi bili prijatelji, treba ovi mladji da se ugledaju na nas". Link to comment
samo_opusteno Posted July 15, 2015 Share Posted July 15, 2015 Saperova supruga.prica kako je dobila samar na utakmici jer se radovala kad je partizan dao kos.a srdjan kalember zajebava druga iz partizana da je cesto plakao u to doba.valda su partizanovu svlacionicu zvali soba za plakanjeMalo ljudi zna za podatak da je Zvezda od 1948. do 1958. dobila svaki derbi. Link to comment
Hamlet Strašni Posted July 15, 2015 Share Posted July 15, 2015 Tako će i dule i čović da objašnjavaju za 30 godina. Mi smo bili ipak prijatelji a ne kao ovi danas Link to comment
copkillah Posted July 15, 2015 Share Posted July 15, 2015 Sumnjam da će Čović za 30 godina biti u prilici za tako nešto Link to comment
Nikodije Posted July 15, 2015 Share Posted July 15, 2015 (edited) Malo ljudi zna za podatak da je Zvezda od 1948. do 1958. dobila svaki derbi. Koliko li su samo patili tadasnji partizanovci, i imali nesrecno detinjstvo... Edited July 15, 2015 by Nikodije Link to comment
Mark Rothko Posted July 15, 2015 Share Posted July 15, 2015 Malo ljudi zna za podatak da je Zvezda od 1948. do 1958. dobila svaki derbi. 1949. Partizan pobedio basketaškim rezultatom 21:13. Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted July 15, 2015 Share Posted July 15, 2015 Sumnjam da će Čović za 30 godina biti u prilici za tako neštodaće dobri alah Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted July 18, 2015 Share Posted July 18, 2015 Ja ti kažem da je gtr sjebao generacije grorbara, a ti ne veruješ gtr je samo oblik reakcije naspram decenije indoktrinacije maderaštva koju uspešno nasleđuju blicz, telegraf(sir oliver) i slični mediji Link to comment
Recommended Posts