Filipenko Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Protestvujem, da ne bi morali zvezdini navijači, što je u naslovu topika deo imena njihovog kluba napisan nepravilno - Crvena zvezda, a ne Crvena Zvezda, stoga zvezda ide malim slovom. Link to comment
katamaran Posted June 26, 2013 Share Posted June 26, 2013 Broj racuna ukljucenih u platni prometZvezda - Partizan 2:1http://www.biznis-po...kade_racuna.phpZvezda maticni broj 7000782Partizan maticni broj 7000774http://www.nbs.rs/export/sites/default/internet/latinica/67/pn.htmlNasa blokada je "neznatno" veca (2 miliona evra)KK Partizan maticni broj 07051026 Link to comment
mandingo Posted July 5, 2015 Share Posted July 5, 2015 ko su bu, tb i iv? borca rulz!! Link to comment
Ryan Franco Posted July 5, 2015 Share Posted July 5, 2015 ovo je mapa koja se bavi ultrasima. u osnovnoj sam jednom prilikom u trećem osnovne morao da se vraćam obilaznim putem do kuće jerbo sam bio u pančevljevom dresu, a neko od drugara je uočio izvesnog osmaka, navijača partizana, od ranije poznatog mlađoj deci po nasilju i maltretmanu. Link to comment
Joe D Posted July 5, 2015 Share Posted July 5, 2015 Taurunum boys, invalidi Vozdovac, i ono bi trebalo da su navijaci ofke po poziciji na mapi Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted July 5, 2015 Share Posted July 5, 2015 ko su bu, tb i iv? borca rulz!! blue union - ofk, taurunum boys - fk zemun, invalidi - fk voždovac ako se ne varam ovo je mapa koju su napravili cigani b70 Link to comment
Delija67 Posted July 5, 2015 Share Posted July 5, 2015 Blue Union Karaburma, Taurunum Boys Zemun, Invalidi Vozdovac. Inace mapa nista ne valja. Moj blok je ceo crveno beo, a ofarbali ga u crno, a Krnjaca nema sanse da je Ciganska. Link to comment
levi Posted July 5, 2015 Share Posted July 5, 2015 Mapa je napravljena po grafitima Vidim jedan zvezdaški sektor koji je obojen u crno zbog grafita zabranjeni koji je u međuvremenu okrečen Link to comment
theanswer Posted July 5, 2015 Share Posted July 5, 2015 blue union - ofk, taurunum boys - fk zemun, invalidi - fk voždovac ako se ne varam ovo je mapa koju su napravili cigani b70 mapa je čak i blagonaklona prema nama :) Link to comment
BlackGeorge Posted July 15, 2015 Share Posted July 15, 2015 (edited) kad ce grobari da okace svoju mapu? kums reaguj! vidim da se vec radi na malom apdejtu mape: http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/hronika/aktuelno.291.html:557559-Pucnjava-na-Vidikovcu-ranjena-dva-navijaca-FK-Rad-jedan-na-reanimaciji Edited July 15, 2015 by BlackGeorge Link to comment
Lezilebovich Posted July 15, 2015 Share Posted July 15, 2015 ne znam ni na kojoj temi da pišem ovaj hejt, može ovde valjda ... Otvorim avangardiju da pročitam izveštaje iz salata, ko dolazi, ko odlazi, ovo- ono. Kad ono ... kadar nevera. Neki naizgled ne-klinci se zgražavaju što Obradović dovodi Kalinića jer time "izdaje porodicu", valjda tako što će platiti Čoviću nešto. A onda, po istom principu, hejtuju i Đorđevića jer se cenjka i neće da preplati Milutinova ... i to nije usamljen slučaj, ima ih dosta takvih :isuse Ti ljudi će ozbiljno zamrzeti takve veličine iz potpuno bizarnog razloga, a to je što rade svoje posao najbolje što umeju. Link to comment
Calavera Posted July 15, 2015 Share Posted July 15, 2015 Ne znam sta si tacno ocekivao, taj forum je otprilike na nivou Juznog Fronta. Cak i gori, s obzirom da jos pokusavaju da se prave objektivni. Link to comment
levi Posted July 15, 2015 Share Posted July 15, 2015 (edited) Ja ti kažem da su Božo Korpivica i gtr sjebali generacije grorbara, a ti ne veruješ Edited July 15, 2015 by levi Link to comment
Recommended Posts