Ted Posted April 14, 2012 Author Share Posted April 14, 2012 Red Star's days of glory are long gone.... Link to comment
MocaVukotic Posted April 14, 2012 Share Posted April 14, 2012 Red Star! Club with great tradition, no fake matches Link to comment
korindjar Posted April 14, 2012 Share Posted April 14, 2012 za koga je navijao sloba milosevic? Link to comment
radisa Posted April 14, 2012 Share Posted April 14, 2012 za koga je navijao sloba milosevic?Njega sport nije zanimao... Imao traume iz detinjstva vezane za sport...Mislim da je Mira svojevremeno, tokom 90ih pričala u nekim ženskim novinama o tome... Link to comment
katamaran Posted April 14, 2012 Share Posted April 14, 2012 (edited) Za Vojvodinu Edited April 14, 2012 by katamaran Link to comment
henrik larsson Posted April 14, 2012 Share Posted April 14, 2012 Red Star's days of glory are long gone....Pokušavam da nađem boldovano u korelaciji sa imenom FK Partizan, al ne ide :( Link to comment
Ted Posted April 14, 2012 Author Share Posted April 14, 2012 (edited) ne odustaj, imaš moju podršku. Edited April 14, 2012 by Ted Link to comment
Nikodije Posted April 14, 2012 Share Posted April 14, 2012 izuzetno postujem svakog navijaca Partizana, kao sto cenim navijace Atletika iz Madrida, ili Espanjola, jos vise. Imas giganta u susedstvu, a ti odaberes nesto malo, skoro pa alternativno, art... U doba Zvezdinog haranja Evropom, Partizan je bio klub tek nesto iznad Rijeke ili Veleza, i ko se tada odlucio za njih da navija - svaka mu cast.A objektivno, ozbiljan fudbal je ovde umro sa smrcu ozbiljne drzave, pa su u takvim okolnostima i razne anomalije postale moguce. Sto bi rekli - u nenormalna vremena normalne su i nenormalne stvari, pa tako cak i to da Partizan bude uspesniji, osvaja titule u nizu... Link to comment
Ted Posted April 16, 2012 Author Share Posted April 16, 2012 (edited) sasvim slučajno, došao sam u posed materijala koji, o nesreće, govori ipak u prilog crvene zvezde i razotkriva pozadinu cele priče. pošto mi je sklonost ka istini jača od svih drugih sklonosti, odlučio sam da ovo podelim sa vama. dualizam crne i bele boje, simbol hipnoze, kontrole uma, manipulacije, satanskih saturijanskih kultova iz Vatikana đavolje elite stvoriše, preko judeo-masona, jezuita, ustaša, Tita i Tuđmana, JSD PAPtizan u našem pravoslavnom, crveno-belom gradu....parazitski virus je time ubačen Edited April 16, 2012 by Ted Link to comment
Filipenko Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 Bilo bi tragikomično & smešno, da ne znam da će u roku od mesec dana postati deo opšte poznate istine... Link to comment
Ted Posted April 16, 2012 Author Share Posted April 16, 2012 zbunjuje ipak što glasanje na ovom topiku, kao i mnoga druga istraživanja, pokazuju da je Partizan i bolji i popularniji. braćo, da li je moguće da su se saturijanski kultovi toliko raširili po Srbiji? Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 (edited) Popularniji?Groparska medijska masinerija ponovo na zadatku da izmanipulise javnost.. Edited April 16, 2012 by gervasius twinkleminkleson Link to comment
Ted Posted April 16, 2012 Author Share Posted April 16, 2012 Popularniji?Groparska medijska masinerija ponovo na zadatku da izmanipulise javnost..ko su gropari? jesu nešto kao saturijanci? ne znam za tu frakciju.vidim da se ne razumeš u problematiku mračne strane pa evo da ponudim pomoć.u tom zlome carstvu i večitome mraku postoje dva opaka reda - bratstva. tompusari i mutavci. saturijanski kultovi se vezuju za tompusare dok se jezuite i judeo-masoni okupljaju oko mutavaca. trenutno je u toku bitka nečastivih sila za dominaciju. situacija je pred kulminacijom, vrata pakla samo što se nisu otvorila. Link to comment
Recommended Posts