Jump to content
IGNORED

Kiroprakticar


teniss11

Recommended Posts

broj mobilnog je 060 6555 797Vlada je zamolio da mu se posalje SMS prvo, jer nije u mogucnosti da odgovara na svaki poziv posto radi i ne moze da ostavlja pacijente u sred terapije, tako da cim napravi pauzu izlista poruke i pozove ljude koji su se javili i dogovore oko zakazivanja itd....

Link to comment

koliko ja znam, trebalo bi da moze, ali ostavi mu poruku pa ces videti sta ce ti odgovoriti/reci kad te pozoveja sam imala probleme sa kolenima pa mi je pomogao, a ti problemi su se naravno reflektovali i na polozaj kukova i lumbalnih prsljenova itd...doduse ja sam odlazila u Master Physical i imala kompletan tretman i 300 nekih terapija uz namestanje. sad vlada radi samostalno...ne znam sto se odvojio od njih.i koliko god ih svi hvalili (MF), fizioterapeuti im nisu toliko strucni, ali reklama i djokoviceve i anine slike su valjda dovoljan marketing. a kod vlade sam cekala bukvalno 3 nedelje na pregled, tolike su guzve bile.

Link to comment
a kod vlade sam cekala bukvalno 3 nedelje na pregled, tolike su guzve bile.
I moja devojka je išla kod njega kada je imala problem sa leđima."Polomio" ju je za pola sata i od onda nema nikakvih problema.Ona se pre toga par meseci vukla po lekarima jer je imala čudne glavobolje i svi su joj davali neke sedative da pije! A onda je otišla kod njega i on joj iz prve video kakav problem ima sa kičmom.Za njega kruži priča da je Đoković hteo da ga uzme u svoj tim, ali je Vlada odbio.
Link to comment
Ima li neko informacija o ovoj klinici (ili šta je već)? Imam izvjesnih problema sa vratnom kičmom pa tražim neko rješenje.Izvinjavam se na udaljavanju od teme.Hvala.
ja nisam nikad cula za tu kliniku...ali ovo sto pise na naslovnoj strani od usluga koje pruzaju mi deluje malo...hmmneozbiljno Atlas – nameštanje atlasa AMP - analiza organizma Hirudoterapija – tretman pijavicama Čukljevi – lečenje čukljeva na vreme Bowen tehnika Energoterapija – jačanje organizma Zapper aparat protiv bakterija virusa gljivica Homeopatija – homeopatski tretmani Sirova presna hrana – detoksikacija organizma Profesionalna orijentacija – test za izbor škole fakulteta Irisdijagnostika – zdravlje iz dužice oka Pečurke – zdravlje iz pečuraka Imunostimulator – za jačanje imunitetaprevise je svastarenja tu pa mi nesto ne uliva poverenje. pre bih isla kod onog bradonje sto ima reklamu od 3 sata svaki dan na tv art nego kod ovog sto namesta atlas
Link to comment

Našao reklamu u Novostima, pa kasnije na netu.Za atlas, navodno je u pitanju fizijatar specijalista dr Goran Milojković. Ne znam za ostale tretmane i tretmane ... Dugo razmišljam o ovome jer tražim neko rješenje, a sad sam u dodatnoj nedoumici :)

Link to comment
Cuo sam za kiroprakticara Vladu,koji je radio u Master Physical.Ako zna neko gde on sada radi kao i kontakt tel.Hvala unapred
samo da dodam da imam dva drugara koje je on popravljao. i popravio ih :Hail:jedan iščašen rameni zglob, syebavan više puta što od strane vlasnika mu, što od nestručnosti lekara.drugi slučaj pad sa motora, tri zgloba smrvljena pa loše srasla. u zvezde ga kuju. srećno :)
Link to comment
  • 6 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...