Jean-Luc Picard Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Jedna fotkica za sreću večeras... Link to post
Teixeira Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 sada je posve jasno da natasa jovanovic i vjerica radeta imaju bolju percepciju realnosti od soniksa...hvala, hvala. a ovo je pre nego shto sam napisao shta mislim o ljudskim kvalitetima jordana, kobija i phila jacksona... Link to post
freakns Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Uf, evo ga i Red Sox boy Adam Sendler... pa sasvim sam ih lepo mrzeo i bez ovoga! sada to nepodnozenje vec preti epskim proporcijamanemam pojma za koga da navijam, a glupo mi da budem neutralan dok gledam tekmu. koja ekipa je odvratnija i zbog cega?jbt, ovo je kao neki macho sport a na poluvremenu pevaju madone i dzastini timberlejci. sta nas ceka sledece godine, dzastin biber?pazi kada ja navijam za ekipu iz New Yorka, i to sa jednim od 3 najomrazenija QB koji su ikada hodali zemljom, onda ti valjda jasno koliko dno su Patriotsi? :Da za sve vas sto cete gledati, puno srece, ja cu da spavam. nisam gledao picke prosli put, necu vala ni ovaj. ne mogu bre da nateram sebe da navijam za Elija, jednostavno ne mogu. sto ne znaci da ne navijam za Giantse u ovom slucaju, ali to je ono navijanje kada samo pogledas krajnji rezultat :D Link to post
Teixeira Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 naravno, freak je etalon za sve shto je realno u sportu. ma i u zivotu :D Link to post
Jean-Luc Picard Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Ovi na ESPN-u drobe samo o Brejdiju, jebo ih on.... Link to post
Teixeira Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 nego o kome ce... brady till the win!!!!!111 Link to post
Boycie Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Za pratitelje superbowla iz Nemačke - savršeni potok ođe:http://www.ran.de/de/videos/us-sport/livestream-super-bowl-2012-live-new-york-giants-new-england-patriots-indianapolis-ran.html Link to post
hattori Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 lanisteri iz bostona, winter is coming!!! Link to post
Marvin (Paranoid Android) Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 lanisteri iz bostona, winter is coming!!! Nego, što nema poll-a? Link to post
Ros Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 zivim za dan kad ce u superbowlu tampa bay udariti na new york jets.kako ce to biti dobro na forumu :D Link to post
zez Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 jel ovo vaznije za amere od basketa i hokeja?¿ Link to post
hattori Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Nego, što nema poll-a?nije se km setila... Link to post
Ros Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 jel ovo vaznije za amere od basketa i hokeja?¿jeste.vaznije i od fast-fooda Link to post
Goranz Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Ovde svi navijamo za boljitak americkog fudbala, rezultat je u drugom planu. Link to post
Moća Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Veci sportski dogadjaj od finala SP u fudbalu? Link to post
Recommended Posts