Кристофер Лумумбо Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Navijaj za Patriotse, oni su otprilike za frontrunnere kao što ste ti i Sonics...brate, ja navijam za zvezdu, kakvi crni frontraneri :( Link to post
teacher Posted February 5, 2012 Author Share Posted February 5, 2012 brate, ja navijam za zvezdu, kakvi crni frontraneri :( Yeah, right... Link to post
hattori Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 koja ekipa je odvratnija i zbog cega? Link to post
Кристофер Лумумбо Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 dobro, navijacu za brejdija Link to post
hattori Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 mene najvise brine to sto sam ubedjen da dzajantsi ovo ladno dobijaju... Link to post
Goranz Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 jbg to je to, ne treba se zavaravati, nema nade u preokret, dzajantsi zasluzeno. Link to post
pp34 Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 jbg to je to, ne treba se zavaravati, nema nade u preokret, dzajantsi zasluzeno.slazem se. treba ostati pribran i realan i vec sad cestitati nju inglandu. Link to post
Moća Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Ja cu da gledam i da bijem kontru Mustafi dakle GO GIANTS GO!!! Link to post
Teixeira Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 dobro, navijacu za brejdija naravno, tako i treba. belichick i brady ti predstavljaju sve shto je dobro i lepo u sportu. to shto ih teacher naziva sauronom samo treba da ti potvrdi ovo. Link to post
Teixeira Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Uf, evo ga i Red Sox boy Adam Sendler... Ima li nekoga iz Nove Engleske a da nije nastupio na NFL Network? Sve čekam čika Dimitrija da mi se obrati preko ekrana sa: "nije loš ovaj Brady, on bi kao dobar učenik morao da ode malo na MIT da završi neke dobre škole..."haha ali koliko god se ti nervirao, nikad nishta ne moze da bude ludje od toga kada je 80ih finala lakersa i celticsa na CBS-u radio tommy heinsohn... Link to post
cartman Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 kad smo vec kod tih finala gde mogu da se skinu Link to post
hattori Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 naravno, tako i treba. belichick i brady ti predstavljaju sve shto je dobro i lepo u sportu. to shto ih teacher naziva sauronom samo treba da ti potvrdi ovo.sada je posve jasno da natasa jovanovic i vjerica radeta imaju bolju percepciju realnosti od soniksa... Link to post
Recommended Posts