Jump to content
IGNORED

Australian Open Finale


Ros

osvajac Australian Open 2012  

54 members have voted

  1. 1. ko ce osvojiti Australian Open 2012?



Recommended Posts

  • Replies 499
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • anantaram

    55

  • freakns

    52

  • Lancia

    27

  • bergasa19

    25

Što reći !? Trideseti medjusobni meč ( kao da je juče bilo pamtim prvi pre skoro 6 godina koji je novak predao pri Rafinom vođstvu od 2-0 u setovima (6-4 6-4 )). Rafa vodi 16-13. Na večitoj H2H rivalry listi oni su šesti sa dobrim izgledima da u idućih godinu do godinu i po napreduju do samog vrha.

36 – Lendl vs. J.McEnroe (21-15)35 – Lendl vs. Connors (22-13)35 – Becker vs. Edberg (25-10)34 – J.McEnroe vs. Connors (20-14)34 – Sampras vs. Agassi (20-14)
Meni su lično njihovi mečevi uvek bili nešto posebno. Više od Novakovih okršaja protiv Feda više od FEDAL mečeva. Kao da jedan iz drugog uvek izvuku ono najbolje. Sve što je bilo ranije u toku turnira briše se, sve se zaboravlja. Umor ne postoji. Ostaju samo njih dvojica i borba do poslednje kapi znoja.Nadal jedanaesti ili Novak peti...!? Edited by Jean-Luc Picard
Link to comment

Nisam baksuz, glasao sam za Đovaka. Samo mi sad sa njim u finalima gledanje tenisa liči na 1 porađanje mečke, a tamo negde od Borga naovamo sam koristio gledanje belog sporta za smirivanje živaca. Ja nijesam navijač po prirodi, meni je i samom muka što sad mogu da se delimično prepoznam i u ovakvim sentimentima (komentar iz blica ispod.)

Samo Nole neka tebe Bog cuva,i da nam ti budes zdrav a pobede ce doci samim tim!a to derle od Nadala neka gleda u svojih 6 tanjira i na polici neka trazi mesto gde ce sutra i sedmi da stavi!
:isuse: Gde su oni divni dani kad sam čisto akademski uživao u Agassiju ili Fedexu.
Link to comment

ja sam mislio da ti kao akademski gradjanin ne citas komentare. toga je uvek bilo i bice, slicna stvar se dogadjala svabama s bekerom, spancima s alonsom.mi smo mala deca u poredjenju kakve spanci ostavljaju komentare za nadala. da povracas.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...