Jump to content
IGNORED

LA STRADA "Grrr! 2004" (live CD)


Recommended Posts

LA STRADA "GRRR! 2004" CD (PMK018)n4jiw1.jpgPolučasovni živi zapis pesama La Strade u samostalnom izvodjenju Slobodana Tišme, sa "Grrr!" festivala u Pančevu.1. Intro2. Mlad i radostan3. Mama Luna4. Dosla su tako neka vremena5. Okean6. Usamljeni vozac7. Dr. Dragadizajn: Aleksandar Rakezić Zograftiraz: 150 numerisanih primerakadatum izdavanja: 29.12.2011.cena: 200 din (+ptt)kontakt;http://www.myspace.com/pmkrecords/blog/521749954http://www.youtube.com/watch?v=V3d5ssUGLIwSlučajno nadjoh dok sam tražio informacije povodom Ninove nagrade.Nije mi još stiglo, danas sam naručio.Baš me interesuje kojom će se brzinom rasprodati.

Edited by klimt
Link to comment

Pa da si malo pratio moje postove znao bi koliko je ovo djubre. Ja narucio prvog dana kada sam cuo za izdanje, a kada je stiglo razocarenju nigde kraja. Okacio sam link za download ovog izdanja na svimarsnaples.com Veruj mi nece se rasprodati. Ovo je totalni krsh i sramota.

Link to comment
Ovo je totalni krsh i sramota.
U najmanju ruku.Mislim, čovek koji se celog života žalio što ga je Vita Simurdić nagovorio da objavi sirove demo snimke La Strade sad izdaje ovakav užas. Bezveze.Možda samo dokaz koliko su Bale i Mina značili za celu stvar.
Link to comment
U najmanju ruku.Mislim, čovek koji se celog života žalio što ga je Vita Simurdić nagovorio da objavi sirove demo snimke La Strade sad izdaje ovakav užas. Bezveze.Možda samo dokaz koliko su Bale i Mina značili za celu stvar.
Ovo nije izdao Tisma. Izdavac je iz Nisha uz blagoslov Zografa koji je koncert organizovao, snimio i ukoliko sam dobro razumeo izdavaca snimak potice sa kasete koju su oni navodno ispeglali. Kaze da se Tisma slozio da se ovo objavi. Smeo bih da stavim bilo sta na opkladu da Tisma ovo nije cuo pre objavljivanja. Prvo, sramota je sto pise La Strada kada je u pitanju samo Tisma. Drugo po meni najveca katastrofa, objaviti snimke koji zavijaju i bezocno iskasapiti snimak. Ako je Zograf toliki fan La Strade zasto ovo nije zadrzao za sebe ili besplatno podelio sa ljudima. Sramota je ovo prodavati. Po bilo kojoj ceni. Meni licno je ploca La Strade #1 zauvek. Ako neko hoce da objavljuje ima demosa La Strade, neka ispeglaju produkcijski snimke sa ploce, neka ih pod prisiliom nateraju da opet snime nesto, ali ovi snimci su najveca antireklama necijeg rada.edit: Sto se Vite Simurdica kao coveka tice, to ne bih da komentarisem, ali objavljivanjem ploce La Strade i Rex Ilusivia ucinio je !!!MNOOOOGO!!! i za to mu beskrajno hvala.Ukoliko imate nameru da ovo narucite savetujem da odete do svimarsnaples.com i pre narucivanja downloadujete i cujete snimke. Edited by wayfaring stranger
Link to comment

@WSsamo da dodam par detalja na tvoj txt- izdavac je preciznosti radi iz boljevca- snimak je sa diktafona i nije radjen da bi se publikovao, vec je to radio neko od fanova (znam i ko). cass je digitalizovana i kruzila je medju nekim ljudima, cisto kao arheoloski materijal.- taj "neispeglani" zapis jeste krsh, ali barem ne zavija. ovo mi deluje kao da je neko uradio presnimak presnimka sa kasete koja je vec presnimljena i par godina odstajala negde...- znam da su tismi dostavljeni snimci (ne ovi objavljeni vec oni "malo manje" precisceni). reakciju ne znam. licno mislim da ga zabole.- sto se narucivanja tice, mene nije zao 150 kinti. po ceni od 23 pljuge dolazi se do istorijske gradje koja upada u kategoriju - `vako ne valja....

Link to comment
  • 2 weeks later...

Tišma, večeras, po sećanju: "Ne znam - od "Lune", ništa tu nema da vredi, da je dobro. Nijedna pesma. "La Strada" - isto. Možda, eventualno, postoji jedna pesma čiji stihovi mogu da prođu. Ostalo je sve namenski rađeno i pisano za muziku. Ne vidim nikakav značaj toga/u tome". Odgovarao na pitanje da li će, nekad, tekstovi koje je pisao osamdesetih za pomenute grupe biti štampani kao knjiga. Inače, nije dozvolio da se pusti nijedna pesma na promociji. Zapravo, rek'o da ako žele da mu bude neprijatno i nelagodno, onda neka puste. U suprotnom - jok.

Link to comment

on se uvek distancirao od oba benda, ne znam zasto. ne znam zasto je i uopste nastupao sa Lunom pre neku godinu. u stvari znam: zbog love.jebemmu, iako oba benda imaju dobre tekstove, meni je muzika Lune i La Strade uvek bila bolja od tekstova/pevanja...

Link to comment

jel gledao neko ovde la stradu kao predgrupu kakadu luk u dob-u jebem li ga koje već godine, svakako druga polovina 80-tih? sećam se da je tišma na početku seta promrmljao nešto kao 'da je kako bi trebalo da bude one bi nama bile predgrupa'. odličan koncert, a i let3 ribizle nisu bile tako loše (jedna je, čak, dušu dala, u to vreme, za temu o šiljenju patke). jedino, bio sam u društvu par drugara od koji je baš onaj koji je stajao tik do mene sve vreme pevao la strada pesme meni na uvce, a malo je reći kako je džimi barka za njega 1 caruso.

Link to comment
ja sam bio tamo. "We are the Teachers".takodje, gledali smo ih pre EKV, promocija albuma "Ekatarina Velika", SKC, negde 1985...
pamtiš k'o slon. da, istina.
Link to comment
×
×
  • Create New...