Jump to content
IGNORED

Njuz.net


Milosh76

Recommended Posts

Cudo da ovaj genijalni satiricni sajt, nema svoju temu.Najava serije rekordne gledanosti dostigla rekordnu gledanostBEOGRAD, 8. novembar 2011, (Njuz) – Sinoćna najava serije rekordne gledanosti na Radio televiziji Srbije uspela je da dostigne rekordnu gledanost, zbog čega je uprava medijskog javnog servisa odlučila da gledaocima još nekoliko puta reprizira najavu serije rekordne gledanosti.Zbog velikog uspeha i odjeka koji je u javnosti imala najava serije rekordne gledanosti, koja je dostigla veću gledanost i od same serije rekordne gledanosti, RTS je rešio da u okviru Novogodišnjeg programa emituje najavu serije rekordne gledanosti, kao i specijal posvećen najavi serije rekordne gledanosti koja je dostigla rekordnu gledanost.Kako saznajemo od izvora bliskih RTS-u u planu je i snimanje serije o najavi serije rekordne gledanisti koja je dostigla rekordnu gledanost. Prema jednoj verziji, scenario za seriju o najavi serije rekordne gledanosti koja je dostigla rekordnu gledanost pisaće Siniša Pavić a Lane Gutovic je već prihvatio glavnu ulogu, dok će prema drugoj verziji scenario i režiju serije o najavi serije rekordne gledanosti koja je dostigla rekordnu gledanost preuzeti Zdravko Šotra, koji će inspiraciju pronaći u romanima Mir Jam.Očekivanja RTS-a od serije o najavi serije rekordne gledanosti koja je dostigla rekordnu gledanost su velika i očekuje se da bi mogla da dostigne rekordnu gledanost.Dok se ne snime nova serija o najavi serije rekordne gledanosti, i najava za ovu seriju, RTS ce nastaviti sa reprizom jučerašnje najave one druge serije koja je umalo postigla rekordnu gledanost.Soko SokolovićREKLAMA: Najava knjige „Ovo nam možda nije trebalo“ za sada čitanija od same knjige! :lol:

Link to comment

Bogami, odlicni su. Na pocetku su malo hteli da budu smesni svima a sad su bas, bas dobri!Plasim se infiltracije Bulica i Bulica Uveoca. Cuvajte se! Nece zaliti ni poslednji cent da ubiju i secanje na humor u beogradskom pasaluku.

Edited by Mp40
Link to comment
Bogami, odlicni su. Na pocetku su malo hteli da budu smesni svima a sad su bas, bas dobri!Plasim se infiltracije Bulica i Bulica Uveoca. Cuvajte se! Nece zaliti ni poslednji cent da ubiju i secanje na humor u beogradskom pasaluku.
Zasto me nije cudilo kad sam na spici onog sranja od zeke video:Saradnik na scenariju-Neki Bulic....
Link to comment

Taj Djimlas Bulic je poslat od strane Zilota, Jezuita i Anus Deia da ubije smesno. Opasan igrac!Truje u svim formatima i nece stati sve dok se ljudima ne oduzme i fizioloska mogucnost da razvuku usta u osmeh.

Link to comment
Ispašću kreten. Ovo je naravno, zajebancija? Mada jedan glasić u pozadini mog mozga viče da možda i nije. Ućutkujem ga, šopajući se u glavu.
Vec sam napisao negde:Uspeh sajta je sto kad citas, ma kako ludacki clanci bili negde u kraju mozga te nesto svrbi, "a sto kao nije bilo vecih sranja u ovoj zemlji?"
Link to comment

Pa to je na njihovom sajtu - mož da bude zajebancija, mož da ne bude.Zar ovo nije istinito:MOSKVA, BEOGRAD, 18. novembar 2011, (Njuz) – Marko Milošević, sin nekadašnjeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića, izjavio je danas, nakon što je juče oslobođen optužbe za nanošenje teških telesnih povreda otporašu Nebojši Sokoloviću, da je zadovoljan što se reforma pravosuđa u Srbiji pokazala kao uspešna.Poznati biznismen je rekao da se plašio kakve će rezultate doneti nova reforma pravosuđa, ali da je oslobađajuća presuda dokaz da sudovi više neće biti pod političkim pritiscima.- Jedna od najvažnijih stvari u svakoj zemlji je da sudovi budu nezavisni. Koliko god da je često prilikom priče o reformi pravosuđa spominjano da će sudovi biti nezavisni od eventualnog mešanja političara u njihov rad, bilo je jasno da je reč samo o retorici koja će morati da se potvrdi u praksi – smatra Marko Milošević.- Bilo mi je potrebno 11 godina da dokažem sudu da je moj slučaj zastareo, ali srećan sam da sam istrajao u svojoj borbi i konačno dokazao da sam bio u pravu. Mnogi nisu verovali da ću uspeti, pogotovu kada sam se druge i treće godine godine zalagao da se slučaj proglasi zastarelim, ali pravosuđe je dokazalo da je ipak imuno na linč koji su protiv mene vodili pojedini političari i mediji – dodaje Milošević.Analitičar zastarelosti sudskih slučajeva Gorčin Stojanović rekao je da bi ovo bio opasan presedan da i pre ovog slučajeva već nije bilo onih koji su zastareli.- U više slučajeva do sada optuženici su svojim ignorisanjem suda uspeli da dokažu da su im predmeti zastareli i mišljenja sam da je pravni tim Marka Miloševića u Vladi Srbije samo iskoristio te metode koji su već ustanovljeni u srpskom pravosuđu. Očekujem s pravom da ćemo uskoro viđati zastarele slučajeve i pre prvog ročišta što bi zaista predstavljalo reformu – kaže Stojanović.Read more: http://www.njuz.net/marko-milosevic-srecan-sam-sto-su-uspele-reforme-u-pravosudu/#ixzz1eGkUYPQU

Link to comment
Prvi dan Jeremićevog mandata: Srpski teniser pobedio najboljeg na svetu!LONDON, 26. novembar 2011, (Njuz) – Prvi dan mandata novog predsednika Teniskog saveza Srbije Vuka Jeremića počeo je veoma uspešno po ovaj sport, jer je naš teniser Janko Tipsarević na Masters kupu u Londonu savladao najboljeg igrača na planeti 3:6, 6:3, 6:3.Srpski teniser se tokom celog meča junački suprotstavljao favorizovanom protivniku, koji je ove sezone osvojio deset trofeja, od čega čat tri Grend slema. Hrabri Srbin nije klonuo duhom čak ni kada je protivnik osvojio prvi set i velikim požrtvovanjem je uspeo da osvoji naredna dva, čime je zabeležio prvu pobedu u karijeri protiv najboljeg na svetu.Prva čestitka našem Janku stigla je od novoizabranog predsednika TSS Vuka Jeremića, koji je izjavio da je ponosan što je početak njegovog mandata obeležila jedna tako velika pobeda srpskog tenisera.- Bio si sjajan i pokazao kako se brani ponos svoje zemlje – poručio je Jeremić našem teniseru posle ove velike pobede – Pobediti najboljeg na svetu ogroman je uspeh i od sveg srca ti čestitam. Ne sumnjam da će naš narod proslaviti tvoju pobedu.Jeremić je saopštio da je, bez obzira na skeptične komentare koji su obeležili početak njegovog mandata, tokom čitavog meča bio uveren da će Srbin trijumfovati.Miroslav VujovićMarko Dražić
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...