Jump to content

"Dveri" kao politička stranka u Srbiji


bergasa19

  

252 members have voted

 1. 1. Šta predviđate mogućem izlasku "Dveri" na izbore?

  • Neće ni izaći na izbore, samo dižu dževu
   21
  • Izaći će i biće debakl, niže od 2%
   102
  • Biće ispod cenzusa ali blizu
   59
  • Preći će cenzus tesno
   39
  • Biće zlo, crno i naopako
   31


Recommended Posts

"Gej strejt alijansa je apsolutno šokirana zajedničkim istupom i saopštenjem ekstremističke desničarske organizacije 'Dveri' i Policijskog sindikata Srbije u kojem su pozvali predstavnike LGBT organizacija 'na društvenu odgovornost' i odustajanje od održavanja Parade ponosa", piše u saopsštenju. Gej strejt alijansa zahteva da se o tom pozivu Policijskog sindikata Srbije i pokreta "Dveri" izjasne nadležne institucije, uključujući Vladu i predsednika Republike. "Gej strejt alijansa posebno želi da ukaže na licemernost tvrdnje Dveri da oni nisu za nasilje, (kao) i njihovog poziva građanima koji žele da se suprotstave održavanju parade, da to čine na miran i nenasilan način", kaže se u saopštenju. Tokom prošlogodišnje Parade ponosa u Beogradu su izbili neredi u kojima je povređeno više stotina policajaca i demonstranata koji su se protivili održavanju tog skupa. Policijski sindikat Srbije i pokret "Dveri" su danas, sa zajedničkog sastanka, pozvali organizatore da odustanu od najavljene Parade ponosa i time uvaže bezbednosni rizik, tradicionalne vrednosti i društvenu odgovornost. Ukoliko LGBT organizacije ne odustanu od održavanja Parade ponosa, Policijski sindikat Srbije i "Dveri" su najavili da će od državnih organa zahtev da ne dozvole održavanje Parade"

Link to post
 • Replies 4,6k
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

 • Turnbull

  227

 • Аврам Гојић

  111

 • Dr Arslanagić

  108

 • Lezilebovich

  103

Frau Gabrijela
Jedva čekam izbore, samo da bih uživao u debaklu Dverinjaka.
danas sam se sneveselila i razbesnela kad sam videla da postavljaju tezgu na glavnoj džadi mog malog mesta. tek su sastavili dva izraubovana kafanska astala i prikačili plakat na kojem s jedne strane traže potpis za sebe, a sa druge da se zabrani gej parada.sutra ću da priđem i da tražim da potpišem protiv njih na izborima, a za gej paradu u našem vašem gradu. danas mi od šoka i srama nije palo na pamet. narušili su mi ušuškanost i distanciranost provincije od svih aktuelnih prestoničkih luđenja. (znam da nije tako, ali bilo je lako pretvarati se kad ih nema u vidokrugu.)
Link to post
sutra ću da priđem i da tražim da potpišem protiv njih na izborima, a za gej paradu u našem vašem gradu.
Ja bi da sam na tvom mestu povela Empea, da se nađe. Ne znaš ti na šta su ti spremni, što je sigurno, sigurno je. :fantom:Stavi u sig: govorim tiho i nosim empea sa sobom, protiv uroka, ne može da škodiI nek ti je sa srećom!
Link to post
Кристофер Лумумбо
mnogo ste mi vi optimisti, ja se ne bi iznenadio da dvere vidim oko cenzusa.
ma nema sanse, nemaju oni lovu. moj ortak radi sa jednim vidjenijim dverjaninom i kaze da u zivotu nije video vece fanatike. covek izdvaja od svoje plate ozbiljnu sumu da bi finansirao aktivnosti, a cak bi ga se i hitler klonio koliko ekstremne stavove ima.
Link to post
mnogo ste mi vi optimisti, ja se ne bi iznenadio da dvere vidim oko cenzusa.
Pa to ponajviše zavisi od kampanje, kad su te male partije u pitanju. A kampanja će im zavisiti od toga kolko budu imali para. A kolko para će imati zavisi od toga s kim budu ušli u dil. A to za sada ne znamo, al ako bismo se dobro zamislili, verovatno bismo došli do neke šortliste, cijenim :)
Link to post
mnogo ste mi vi optimisti, ja se ne bi iznenadio da dvere vidim oko cenzusa.
evo ovako- ako predju 2%, kupim ti sta god oces. jel vazi?2quince- nije sve ni u parama, ipak moras da zastupas nesto koliko- toliko primamljivo narodu. ko karoljub sto je svima nudio sve. npr smrdljivi mihajlovic je ulozio silne pare u kampanju i nije ni prismrdeo cenzusu. ove budale mogu da ponude samo mrak, mrznju i kugu, a trenutno se mase ne loze na to previse. Edited by Miralem
Link to post
ma nema sanse, nemaju oni lovu. moj ortak radi sa jednim vidjenijim dverjaninom i kaze da u zivotu nije video vece fanatike. covek izdvaja od svoje plate ozbiljnu sumu da bi finansirao aktivnosti, a cak bi ga se i hitler klonio koliko ekstremne stavove ima.
da, igzekli, oni defakto sada nemaju para i pitanje je ko bi im ih dao (neko podjednako fanatičan.... SPC? :D) Edited by Quince
Link to post
evo ovako- ako predju 2%, kupim ti sta god oces. jel vazi?
Nece preci ni 0.5 ali ne radi se o tome. Oni su najfasistickija partija koja je registrovana i legalno radi. Time mozda gube appeal kod ulicarskih fasista ali su mnogo veci sejaci smeca i otrova. Pokusace sa svojom oprobanom formulom i mogu racunati na podrsku Srpske Nacisticke Crkve. SPC im pomaze na sve nacine a time se kod ovaca dobija jos vise legitimiteta za naci-svinjarije.Mora im se pokazati prezir i fizicki ih zatirati na sve nacine. Onemogucavati im javno delovanje kako god. Moraju imati mnogo stete svake vrste veoma cesto.Jos jednom, sledite/mo primer vojvodjanskih antifasista. Dveri ce ovde slomit' vrat prvo.
Link to post
Frau Gabrijela

čekajte, da li su oni već stekli uslov da se kandiduju na izborima ili vi hipotetički pričate?jedino optimistično će biti da ih uopšte ni ne bude na listi.

Link to post
 • James Marshall locked, unlocked and locked this topic
 • James Marshall unlocked this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...