Jump to content
IGNORED

Pink


steins

Recommended Posts

....gospode bože, upravo na PINKu ide nekakva emisija Dobro veče Srbijo.......gostuje nam ministar zdravlja koji naširoko i nadugačko prepričava svoje dogodovštine sa raznoraznih ratišta,......al to nije sve, dovode i roditelje poginulih vojnika koje je ovaj identifikovao,........i to nije sve, puštaju i neke ekskluzivne snimke kako Ministar ide po sahranama de ga narod grli i ljubi........ja i dalje ne verujem šta gledam...... :isuse:

Link to comment

Gledao i pobjegao u sobu. Horor o odsjecenim glavama, rukama, i kukanju na groblju sve sa tv snimkom oca kako bugari za sinom i nasmijanim debilom od voditeljice koja mrzi patetiku.

Link to comment

Mogu mislit na šta je to ličilo. Bem ti zemlju gde je patolog mrtvozornik - ministar zdravlja! :isuse: Valjda je major Kursula na B92 tuko i po piplmetru inače bi se Mitrović mogo dosetit kakve "48 sati sar'ane"

Link to comment
Mogu mislit na šta je to ličilo. Bem ti zemlju gde je patolog mrtvozornik - ministar zdravlja! :isuse: Valjda je major Kursula na B92 tuko i po piplmetru inače bi se Mitrović mogo dosetit kakve "48 sati sar'ane"
:D zaboravih na njega.odavno, ali odavno goru stvar ne gledah. Podseti me na najbolje PP /promidžbeno-patriotske/ emisije sa HRTa*. :isuse: *uz klasičan srpski diletantizam u procesu stvaranja - ipak to Rvati rade profesionalnije. :Hail:
Link to comment
Mogu mislit na šta je to ličilo. Bem ti zemlju gde je patolog mrtvozornik - ministar zdravlja! :isuse:
još da grobar postane predsednik i kompletirali smo ciklus života.
Link to comment
odlican gost, uskoro ce se time svi baviti, kako i zasto je preminuo Pink
baš tedoh da pitam... jesam li jedini koji ima utisak da je pink na ivici propasti? ne znam otkud mi to kad ga ni ne gledam ali kad preletim daljincem uvek vidim neke očajničke poteze plus neka treš90s grafika. jedan dan sam city uhvatio, ono je tek ubogo. u klub da ih ne puste.
Link to comment

telka manje vise, al je prsao projekat koji je trebao da sam sebe isplati i zaradjuje silnu lovu u narednim godinama. Kompleks studija u Simanovcima je bila karta na koju je ZM igrao, navodno su bili na pred potpis ugovora sa Halmarkom da svoju produkciju (ogromnu) premeste u Simanovce, a onda je producent sa kojim je Mitrovic vezivao kombinaciju doziveo overdose i posao je prsao.Od tada samo ponekad svrati neki producent i snimi nesto tamo, a desetine milinona kvadrata zvrje prazni.A u medjuvremenu se pojavio gastabajter na Prvoj i maznuo mu je(i dalje maznjava) masnu lovu od marketinga koja je do skora bila iskljucivo njemu namenjena. A kad kola krenu nizbrdo tesko se zaustavljaju, pogotovu na malom trzistu kao sto je Srbija.To je ono sto ja znam :fantom:

Edited by kud u maglu Simovicu
Link to comment
baš tedoh da pitam... jesam li jedini koji ima utisak da je pink na ivici propasti?
i ja imam sličan utisak, mada ne znam što. Pink se svo vreme oslanja na 3 dela programa - rijalitiji,Grand i grandolike emisije i raznorazne na-kilo serije. I to je to. Nešto malo je eksperimentisao sa filmskim programom ali cenim da mu nije puno odgovarao, kao ni serije /setiti se spektakularnog uništavanja prve sezone 24 i Band of Brothers/. :isuse: Takodje je odustao i od sporta /bogu hvala/ posle jedne ili dve sezone jebavanja sa fuzbalom. /cijenim da mu je ovo veliki omašaj/problem je što danas u tom segmentu TV zabave ima više protivnika koji ga ugrožavaju i pokenjavaju se intenzivno na savršeni cost-benefit odnos koji je ZM usvojio za svoju produkciju, tako što kupuju voditelje, autorska prava i jednostavno više ulažu u emisije.Realno, do pre par godina, izuzev batrganja B92 sa talk show-ovima i pomalo BK televizije, PINK i nije imao realnu konkurenciju. Danas je to mnogo drugačije. Prva, Avala ili čitava sila low cost televizija kod kablovskih distributera, kraduckaju mu po malo rejting i ukoliko ne bude krenuo mnogo da ulaže, upropastiće se načisto.........a kad sam već kod propasti, prva asocijacija ne onu priču o trovanju mi je bila da je Žeks prs´o u vugla pošto je prethodno prs´o s lovom.
Link to comment
problem je što danas u tom segmentu TV zabave ima više protivnika koji ga ugrožavaju i pokenjavaju se intenzivno na savršeni cost-benefit odnos koji je ZM usvojio za svoju produkciju, tako što kupuju voditelje, autorska prava i jednostavno više ulažu u emisije.
... true. Evo, "Prva" je apgrejdovani Pink, sa upeglanom grafikom, scenografijom, voditeljima - ono u sta Zeljko M. nikada nije ulagao - meni je uvek bila misterija kako je Pink sa najgorom i najneorganizovanijom grafikom u Srbiji + najaljkavijom scenografijom + jos aljkavijim postovanjem satnice programa uspeo da bude najgledaniji.So, cim se pojavio profesionalniji prostak (Prva), Pink je krenuo da propada od sopstvene trulezi i manjkavosti. I hvala bogu da je tako. Edited by CowBoy
Link to comment

uh, sunce ti, pa pink jos postoji :blink: . Ne gledam tu "tv" vec godinama. Mada moram priznati da su emisije gde je gostovao biba zvani struja imale nekog svog sarma :)

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...