June 21, 20159 yr Author Tru dat. Danas imaju simfonijske orkestre na raspolaganju, a tada je talentovani nerd morao svašta da izvuče iz trokanalnog SID-a.
October 16, 20159 yr Nije iz igre već je inspirisana igrama. Teška navlaka, mogu da je slušam satima. Ista pesma, dva različita spota.
March 17, 20169 yr na stranu reakcije tinejdžera ali ovo je, u stvari, odlično. koliko igara možete da prepoznate po muzici... uspeo sam da promašim Mortal Kombat i NBA Jam
March 18, 20169 yr na stranu reakcije tinejdžera ali ovo je, u stvari, odlično. koliko igara možete da prepoznate po muzici... uspeo sam da promašim Mortal Kombat i NBA Jam Ovo je njima retro? Traži se Bren Mekgvajer da im objasni šta je kvalitetna muzika.
October 9, 20168 yr I dalje sam sokiran, koliko je Witcher 3 dobra igra u celini, a ekspanzije ostavih nakon sto ponovo predjem prva dva dela. Velicanstvena tema:
October 12, 20168 yr I dalje sam sokiran, koliko je Witcher 3 dobra igra u celini, a ekspanzije ostavih nakon sto ponovo predjem prva dva dela. Velicanstvena tema: +1 Prva ekspanzija, iako je sjajno urađena, ima neku tugu u sebi, jer se segment priče sa glavnim likovima završio. Bar za sada, mada živim u nadi da će naići ponovo.