Jump to content

World of Abstractica


Have_Fun

Recommended Posts

woafrontpage.pngIgra li neko ovo?Jako zanimljiva igrica, puno interesantnih zadataka. Cesto se kao pomocno sredstvo koristi paint, google, wikipedia.Ako se neko bavi ovim, neka se javi, dobro bi mi dosla pomoc oko nekih levela :)download here
Link to post

Nije. Ovo je vise kao neka igra asocijacije, ili nastavi niz, provali kod, sta se krije iza slike itd itd, sve zavisi na kojem si nivou.Imas 2 vrste pomoci od koji je jedna mogucnost preskakanja nivoa (ali se na njega moras vratiti kad tad) a druga je hint.Meni je jako interesantno, narucito leveli kada se koristi paint :)Trenutno sam na 92.(the beginning) nivou, a skipovao sam 87, 67, 58 i ne mogu dalje nikako.Neke nivoe sam prelazio tako sto me je mrzelo da razmisljam, pa sam kucao brojeve redom.. sva sreca pa su bili dvocifreni u pitanju :Dprobaj, mozda ti se svidi :)

Link to post
  • 10 months later...
Ja se vratih ponovo da igram ovo :DPresao sam the "beginning" i upravo krecem sa "the maze"Muci li se jos neko ovim?
Evo - ja sam na NEUROMANIAC - zaglavljena na prvim levelima - ali slobodno pitaj - što mogu pomoći (haha, u granicama pravila igre)I jedva čekam najavljenu novu verziju WOA - kažu da bi mogla biti ove godine :)
Link to post

Zaglavio sam se u Maze, kod:53. levela, ono sa ASCII kodom, nesto ne prevodim kako valja59. gde je onaj Unknown Abstractica Object :huh: 62. gde su oni kvadratici, i na jednom pise "ne klikci" (naravno da sam kliknuo :D )66. Vels.. ne prevodim zagrade dobro, ne mogu da dobijem rec.. znam da je () za jedno slovo vise, i posle sam isao pretpostavkom da je [] ili {} za 13 vise (zbog 26 slova) ali negde se gubim

Link to post
  • 1 month later...
  • 4 months later...
neuromaniac

Trenutno (iako to "trenutno" traje..... :wub: :wub: ) sam na 81. nivou - Lamniforme, ali je ostao neriješen 30. nivo: "Write romantic poem"Ima li ikoga da je to riješio? :Hail: :Hail:

Link to post
  • 5 years later...
neuromaniac

tek da se zna - ako neko još igra ovu igru... ostala su mi samo dva neriješena (Secret) nivoa - Give Up Already i Great Day of Abstractica. Ili da neko pomogne meni, ili mogu ja da pomognem za riješene nivoe.

Link to post
  • 2 weeks later...

Pozdrav.

Meni bas, bas treba pomoc za dva nivoa u Neuromaniac setu:  "Cheer him up", ono gde trazi nekakvu muziku i "Nasty, ugly and frustrating", sa onim tackicama sto idu uvis.

Igram na lap-topu, ako to ima neke veze...

 

Kako da dodjem do ovih Secret nivoa?

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...